Test: Reolhøjttalere skal høres – ikke ses

Test: Reolhøjttalere skal høres – ikke ses

Share

Reol-ikonet Montana tilbyder nu også en komplet hi-fi-løsning bestående af højttalere i tre størrelser og en ambitiøs stereoreceiver

Montana producerer systemreoler, men lagde for nogle år siden ud med en lille serie højttalere, som var skræddersyede til firmaets reolmoduler. Så var tanken, at kunderne selv skulle sørge for forstærkere og anden elektronik, men det gik slet ikke. Når de fortalte en kvik forhandler, hvad de ville med elektronikken, blev alt for mange omvendt til at købe hele anlægget hos hi-fi-fagmanden. Ergo måtte Montana tilbyde en komplet løsning, og foreløbig er højttalersortimentet blevet suppleret med en spændende dansk-udviklet stereoreceiver.

Kompakte højttalere kaldes ofte reolhøjttalere, fordi de kan stå i en reol. Men det skal de naturligvis ikke, siger rigtige hi-fi-nørder, som køber standere, spikes og andet tilbehør, der får deres reolhøjttalere til at fylde lige så meget i rummet som traditionelle gulvhøjttalere.

Se også:  B&Os vilde væghøjttaler giver god lyd i boligen - også når den er slukket

Helt anderledes er det med Montanas tre højttalere, som kan gøres helt usynlige. Men hvis man ønsker det, kan man forsyne dem med stof eller metalgitre i kontrastfarver – eller lade dem stå helt uden fronter.

1 2 3 4 5 6 7Næste

Del denne