Home » Andet » Rentokil Initial indfører Google Apps
Rentokil Initial indfører Google Apps

Rentokil Initial indfører Google Apps

Share

For både Rentokil og Google er deres nye samarbejde en milepæl. For Rentokil betyder det strømlinning af den internationale virksomhed, hvor kommunikationen internt forbedres gevaldigt, og for Google er det den hidtil største firmaaftale.

At en af verdens allerstørste servicevirksomheder, Rentokil Initial, har besluttet at indføre Google Apps som fælles global kommunikationsplatform, taler sit eget tydelige sprog. Googles applikationer vinder frem med stormskridt, og det er svært at se, hvor grænsen for væksten er.

Beslutningen om at implementere Google Apps globalt til alle Rentokil Initials afdelinger blev taget efter en test over 100 dage hos Rentokil Initials Ambius-afdeling, der involverede 800 brugere rundt omkring på kloden. Testen demonstrerede til fulde systemets egnethed til hele virksomheden.

Planen er nu, at Google Apps skal implementeres til over 35.000 medarbejdere i Rentokil i over 50 lande inden udgangen af 2010.

Én platform

Den nye platform tilvejebringer en enkel web-baseret suite til kommunikation og samarbejde og erstatter dermed Rentokils eksisterende 180 emaildomæner og 40 emailsystemer. Skiftet til Google Apps er en del af virksomhedens femårs plan for at forstærke konkurrenceevnen, indtjeningen og øge driftssikkerheden.

Udover at give emailadgang til de 20.000 regelmæssige pc-brugere hos Rentokil Initial, planlægger virksomheden også at udvide med emailadgang til yderligere 15.000 “on the road”-servicemedarbejdere, som ikke i øjeblikket har en emailadresse hos virksomheden.

[pt id=’2005869′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Rentokills bekæmpelse af skadedyr som for eksempel denne bolværksbille skal i fremtiden foregå med støtte fra Google Apps.”‘]

Rentokills bekæmpelse af skadedyr, som for eksempel denne bolværksbille, skal i fremtiden foregå med støtte fra Google Apps.

Aftalen vil give alle medarbejdere adgang til deres arbejdsemail fra enhver enhed med internetadgang. Den mobile medarbejderstab vil højst sandsynligt bruge deres pda-enheder, hjemmecomputere eller fælles pc’ere i deres lokale afdeling.

Se også:  Sonos ønsker forbud mod Googles mobiler, bærbare og højttalere

Fordele for medarbejderne

Indførelsen af Google Apps betyder i følge en pressemeddelelse fra Rentokil også en række andre fordele for Rentokil Initials medarbejdere, blandt andet:

*Google integreret chat og video features til at understøtte træning og forbedre produktiviteten

*Stærke personlige og delte kalendere

*Sammenslutning og standardisering til ét enkelt emailsystem og en global adressebog

*Forbedret samarbejdsmuligheder indenfor og mellem afdelinger og funktionsområder

*Automatisk emailoversættelse og oversættelse i Google Talk i realtid

Bryan Kinsella, Chief Information Officer hos Rentokil Initial, forklarer:

“Ved at indføre Google Apps kan vi løse en lang række tekniske og kommunikationsmæssige problemstillinger, og samtidig forbedrer vi vores generelle operationelle dygtighed i hele organisationen. Google Apps betyder, at det vil være slut med frustrationerne over ikke at have adgang til én enkel emailadresse-database, der omfatter hele virksomheden, og samtidig vil der blive færre problemer med oversættelse for de kolleger, der ønsker at samarbejde med andre rundt omkring i verden.

Se også:  Spar 20 procent med ny model: Lad supportfirma overtage din it-medarbejder

Bryan Kinsella forventer desuden, at Google Apps vil formindske byrden på Rentokil Initials it-afdeling.

”Det vil fremme vidensdeling og samarbejde, og vi er sikre på, at vores brug af Google Apps vil være til stor gavn for vores medarbejdere, kunder og vores interessenter,” siger han.

Bryan Kinsella kalder beslutningen for en vigtig milepæl i implementeringen af selskabets gruppeværktøjs-strategi.

Googles største firmaaftale

Adrian Joseph, Managing Director for Google Enterprise i Europa, Mellemøsten og Afrika, siger om den nye aftale:

“Den internationale rækkevidde inden for Rentokil Initials virksomhed med afdelinger så mange forskellige steder giver et behov for et homogent miljø, der samler medarbejderstaben, opfordrer til samarbejde og giver et højt niveau af fleksibilitet og mobilitet.”

Aftalen med Rentokil Initial er Googles til dato største firmaaftale.

”Den giver flere muligheder og features, såsom en stærk kalender, integreret chat, automatisk oversættelses-service til email, og større brug af videokommunikation. Og den betyder en betydelig reduktion af IT-omkostningerne,” siger han.


TAGS
erhverv
Google
Rentokil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S