Home » Smart hjem » Rengøringsrobotter [TEST]: Nu gør robotten helt rent derhjemme
Rengøringsrobotter [TEST]: Nu gør robotten helt rent derhjemme

Rengøringsrobotter [TEST]: Nu gør robotten helt rent derhjemme

Share

Udvalget af robotter, der kan overtage rengøringsopgaverne i hjemmet, bliver større og større. Nu kan de også pudse vinduer og vaske gulv. Vi kigger på to nye rengøringsrobotter fra Ecovacs

Et liv, hvor robotterne klarer det sure arbejde i hjemmet, mens du læner dig tilbage i sofaen med fødderne oppe ligger ikke længere så langt væk.
Støvsugerrobotter og robotplæneklippere er efterhånden ved at være almindelige, men det stopper ikke der.

Med to nye robotter fra Ecovacs kan du slippe for endnu flere af de drøje opgaver med at holde hjemmet ordentligt rent. Som navnet antyder, er den ene af testdeltagerne, Winbot, en robot, der er skabt til at pudse dine vinduer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Winbot 950 viste sig faktisk at kunne levere stort set alt, vi havde håbet på.

Det var dog med en vis skepsis, vi pakkede den ud, for der var umiddelbart en del, der skulle gøres, inden robotten kunne sendes i aktion. Det viste sig dog at være ret hurtigt overstået. Efter cirka 10 minutter kunne vi sætte Winbot på ruden og starte.

Se også:  Fords robotter bringer pakken helt til døren

Winbot skal have strøm fra stikkontakten for at kunne køre, og der skal sprøjtes rengøringsmiddel på kluden under robotten, for at den kan pudse ruden (Ecovacs anbefaler på det kraftigste, at du anvender deres eget middel, men vi ser ingen grund til, at du ikke skulle kunne bruge enhver anden type vinduespudser-spray).

Kortlægger din bolig

Når Winbot sættes op imod ruden, suger den sig fast, og så skal du blot trykke på startknappen for at få den i gang. Den finder selv rundt på ruden og sørger for at komme ud i alle kanter, inden den finder tiilbage til udgangspunktet og bipper som indikation på, at den er færdig.
Skulle der være en plet, som kræver en ekstra tur med kluden, kan du bruge den medfølgende fjernbetjening til at føre robotten tilbage hen over glasset et par gange.

Se også:  Pas på når du trykker "Jeg er ikke en robot" ...
Bedst til store ruder

Robotten pudser ganske fortrinligt. Ruder, der er ganske almmindeligt beskidte, som følge af et par måneder uden vask, får den til at se rene og nypudsede ud. Man skal dog lige huske at tørre af med en klud, der hvor den har sluttet sin runde, ellers kan der komme aftegninger.

Det er en ting, du må gøre ret mange gange, hvis du har mindre vinduer med sprosser, som dem der findes i rigtig mange danske villaer og lejligheder. For robotten finder ikke selv ud af at kravle fra rude til rude. Du skal selv flytte den. Det er dog ikke fordi, det er særlig besværligt, men det gør, at du er nødt til at være i nærheden og være opmærksom, når robotten pudser vinduerne.

TAGS
ecovacs
rengøring
robot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S