Home » Bærbar computer » Ren råstyrke til gamerne
Ren råstyrke til gamerne

Ren råstyrke til gamerne

Share

Toshiba Qosmio X70 er baseret på nyeste generation af kraftfulde Core-processorer og har indbyggede Harman/Kardon-højtalere og kan vise indhold i 4K

Med den nyeste generation af Core-processorer fra Intel er mængden af power man kan klemme ned i en bærbar vokset en ekstra tand og det nyder den nye Qosmio X70 fra Toshiba godt af.

Den byder således på processor.kræfter i den firkernede klasse samt op til 32 GB ram og dedikeret NIVIDA Geforce GTX grafikkort med op til 3GB DDR5 grafikhukommelse.

Harddisken rummer op til 3TB og med en valgfri ssd på 256GB øges datahastigheden markant, især når man booter pc’en, starter spil eller åbner store filer. Som et alternativ kan en hybrid harddisk med 1TB traditionel plads og 8GB SSD levere en god balance mellem kapacitet og hastighed.

Qosmio X70 har 17,3” Full HD-skærm, understøttet af Toshibas Resolution+, som forstærker kvaliteten af video og billeder i standardopløsning og yderligere styrker visningen af HD-video fra Blu-ray og streaming-tjenester. Skærmens opdateringstid på 8ms gør desuden, at gamere får hurtig reaktion fra mus til skærm.

Med både Intel Wireless Display og Mirecast, kan Qosmio X70 trådløst overføre billeder til kompatible skærme. Der er mulighed for at vælge en model med Ultra HD-kompatibel HDMI-out port, som kan overføre Ultra High Definition til UHD-fjernsyn. Ultra HD er der også kaldes 4K og leverer fire gange så høj opløsning som Full HD.

Qosmio X70 kommer i et chassis med mørkt aluminium-sølv finish og den, for Qosmio, velkendte røde kant. Tastaturet er bagoplyst og den store trackpad gør det nemt at navigere rundt med intuitive bevægelser, som gør det muligt at zoome, bladre eller swipe sig igennem Windows 8.

Qosmio X70 er tilgængelig i Danmark inden længe til priser fra 12.500 kroner.


TAGS
gaming bærbar
Qosmio
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S