Home » Gaming & Konsoller » Guide: Spil pc-spil på din smartphone
Guide: Spil pc-spil på din smartphone

Guide: Spil pc-spil på din smartphone

Share

Det skorter ikke på muligheder, når det drejer sig om at streame spil. Vi har tidligere omtalt streamingmuligheder såsom XSplit, som kan sende dine spil til Twitch og andre onlinestreamingtjenester, og vi har også tidligere set på, hvordan du kan få sendt dine konsolspil gennem dit netværk og spille dem på din pc. Nåja og tilføj Remotr til listen.

Den er utrolig fleksibel og tilbyder klient-apps til smartphones, tablets og andre Windows pc’er, og vil med glæde streame over mobilnetværket, hvis du har data nok til det. Det er utroligt nemt at opsætte og bruge.

Lad os dog lige komme med et par advarsler. For det første: Forvent ikke ultra stor ydelse eller lag-fri gaming. Remotrs løsning er hurtig og meget godt kodet, men det vil ikke passe til alle spil, især ikke hvis du streamer udenfor dit lokale netværk. Det nedskalerer også kvaliteten på din streaming (dog ikke kvaliteten på kilde-spillet) for at imødekomme dine netværksspecifikationer, så hvis du er besat af ukomprimeret grafisk kvalitet, så skal du måske blive på din hjemme-pc.

Se også:  Bundkort [STORTEST]: Intel-bundkort der rykker
1 Få fat i serveren

Remotr virker på en client/server-model, hvilket betyder, at du først og fremmest skal installere dens server-app på din gaming-pc. Smut over på http://remotrapp.com, scroll ned indtil du finder den relevante download-mulighed [Billede A], og download Windows Streamer app. Kør den for at installere Remotr, åben appen og klik på “New Account”-knappen for at komme i gang med din konto.

Du kan evt. tilmelde dig med en burner e-mail-konto fra steder som http://guerrillamail.com af flere forskellige grunde: Måske er du bekymret for, om du får mange mail fra Remotr eller deres venner (siden du ikke får mulighed for at nægte det), og, fordi, hvis du vil spille multiplayer-spil, er alle nødt til at logge ind med de samme detaljer.

game streaming

Billede A

2 Tilføj et spil

Remotrs første indtryk er måske lidt blodfattigt. Programmet forsøger at finde spil, det kender, på din harddisk og tilføjer dem til brugergrænsefladen, og du kan se en stor reklame for den beslægtede Vortex streamingtjeneste, som tilbyder cloud-hostede gaming-pc’er – for et gebyr naturligvis.

Hvis det spil, du vil spille, ikke er med på listen, så klik på “Add Game” i nederste venstre hjørne og søg på din harddisk [Billede B] for at finde det. Steam-spil bliver som regel tilføjet automatisk, hvis de ikke gør, så kan du ofte finde dem i “Program Files (x86)\Steam\steamapps\common.” At klikke på spil i dette interface får ikke noget til at ske, men deres tilstedeværelse betyder, at de er tilrådige for enhver klient-app.

game streaming

Billede B

TAGS
app
Gaming
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S