Home » Underholdning » Rekordstort mobildataforbrug under VM – både ude og hjemme
Rekordstort mobildataforbrug under VM – både ude og hjemme

Rekordstort mobildataforbrug under VM – både ude og hjemme

Share

Under Danmarks VM-kamp mod Frankrig var der rekordstor datatrafik blandt TDC Groups kunder på rejse i EU. Også da Danmark spillede i arbejdstiden, blev der sat ny rekord i dataforbrug

Selvom man er på ferie eller forretningsrejse uden for Danmark, vil mange danskere ikke gå glip af det danske landsholds VM-kampe. Da de danske drenge i går spillede sig videre til ottendedelsfinalen, slog datatrafikken (roaming) uden for Danmark således rekorder.

”Vi kan se en tredobling i datatrafikken uden for Danmark under kampen mod Frankrig. Det giver god mening, at man ikke vil gå glip af den afgørende kamp i gruppespillet, selvom man ikke kan følge med fra Danmark, og det er jo en af de helst store fordele ved, at alle kunder hos YouSee nu har EU-data med i pakkerne og derfor ikke skal bekymre sig om store ekstraregninger, når de streamer i EU,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee og fortsætter:

”For os har det været afgørende, at vores kunder ikke kun har adgang til det bedste netværk i Danmark, men også har adgang til 4G-nettet, uanset hvor de rejser hen i EU. Det sikrer alt andet lige den bedste oplevelse, også når man vil følge med i Danmarks kampe under VM.

Se også:  Hvilket netværk er det bedste i Danmark? Stor undersøgelse klar med svaret

Derudover har alle vores tv-kunder siden april haft mulighed for at tage hele deres tv-pakke med på rejser i EU, det har selvfølgelig gjort det endnu lettere at følge med i både VM og andre store sportsbegivenheder.”

De EU-lande, hvor flest danskere kiggede med, var Østrig, Italien og Irland. I Østrig var der en stigning i data på hele 425 pct. i forhold til en normal dag.

Vi streamede fodbold fra arbejdspladsen

Også i Danmark sker der en stor stigning i datatrafikken, når det danske landshold spiller VM-kampe. Ikke mindst under kampen mod Australien blev der brugt masser af mobildata.

”Under kampen mellem Danmark og Australien blev der sat ny rekord for mængden af trafik i TDC Groups netværk. Det skyldes tidspunktet. Mange danskere var stadig på arbejde kl. 14 og har derfor streamet kampen på mobilen herfra. Heldigvis er vores kunder på Danmarks bedste netværk, og der er derfor ingen problemer med kapaciteten, selvom trafikken steg med 63 pct. i forhold til en normal torsdag eftermiddag. Kampen i går har flere haft mulighed for at se hjemmefra, da den lå lidt senere på dagen, og derfor steg trafikken ikke helt så meget som i sidste uge,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Se også:  Om to uger kan du gå på 5G i Danmark - TDC først med det lynhurtige mobilnet
Så meget steg trafikken på TDC Groups netværk (4G) under Danmarks kampe:

16. juni kl. 18-20 (Danmark – Peru) – her steg trafikken på 4G-nettet med 16 pct. i forhold til de samme to timer ugen før.
21. juni kl. 14-16 (Danmark – Australien) – her steg trafikken på 4G-nettet med 63 pct. i forhold til de samme to timer ugen før.
26. juni kl. 16-18 (Danmark – Frankrig) – her steg trafikken på 4G-nettet med 41 pct. i forhold til de samme to timer ugen før.


TAGS
4G
datatrafik
streaming
TDC
VM

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S