Home » Mobiltelefon » Rekord mange danskere vil betale overpriser for at få ny iPhone først
Rekord mange danskere vil betale overpriser for at få ny iPhone først

Rekord mange danskere vil betale overpriser for at få ny iPhone først

Share

Efterspørgslen på den nye iPhone 6s, der lanceres i Tyskland på fredag
er så stor, at BrugteiPhones.dk tager 15 mand af sted for at stå i kø
hele natten foran Apple i Hamborg. Julius Winther fra BrugteiPhones.dk
har samlet en lang venteliste af danskere, som er villige til at betale
overpriser for at være de første ejere af den nye telefon. Han forventer
et boom i brugte iPhones på markedet, når iPhone 6s officielt kommer
til Danmark i oktober.

Selvom Apple ikke lancerer en helt ny model, men blot en opgradering af iPhone 6, nemlig iPhone 6S på fredag, er der overraskende stor interesse for den nye telefon, siger Julius Vinther fra Danmarks største forhandler, BrugteiPhones.dk.

“Allerede i juli begyndte vi at få de første forudbestillinger, og nu har vi flere på venteliste end da iPhone 6 kom frem sidste år. Så vi tager 15 mand af sted med soveposer, campingstole og liggeunderlag for sammen med tusindvis af Apple-fans at få fingrene i de nye telefoner. Især er han spændt på at se, hvordan den nye force touch-funktion virker. Force touch gør, at man får flere muligheder frem afhængigt af, hvor hårdt man trykker på skærmen, hvilket kan spare brugerne tid og klik. Den nye skærmfunktion udgør sammen med det opgraderede kamera og den hurtige processor de mest interessante nyheder ved iPhone 6s”, mener han.

Se også:  Apple iPad Pro 12,9" [TEST]: En tablet med utrolige kræfter

Det er dog ikke kun for at få nysgerrigheden stillet, at han vælger at bruge over 15 timer i en kø i Hamborg. At sælge nye iPhones, der endnu ikke er kommet til Danmark, har vist sig at være en god forretning, selvom avancen ikke er særlig stor, fordi der skal betales dansk moms oveni den tyske pris.

“Det er fjerde år i træk, vi tager af sted, og i år har interessen været større end hidtil. I år har vi omkring 50 på venteliste mod 15-18 mennesker de tidligere år. Vi sælger iPhone 6s, 16 GB for 7.999 kr. og en 6s Plus 128GB for 10.399 kr., hvilket er omtrent 2.500 kr. højere end de priser telefonerne kommer til at ligge på, når de kommer til Danmark. Og der er mange, der er villige til at betale ekstra for at være first mover”, siger Julius Winther, der regner med at iPhone 6s kommer officielt til Danmark i midt oktober.

Se også:  Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris

BrugteiPhones.dk, der i øvrigt skifter navn til 2ndBest.dk, forventer, at der netop fra oktober måned kommer et boom af brugte iPhones på markedet, fordi mange vælger at skifte deres gamle iPhone ud med en ny.

“Det er typisk first moverne, der sælger deres iPhone 6 for at købe en iPhone 6s. Det giver så mulighed for at dem, der ikke ville have økonomi til en helt ny telefon kan købe en nyere telefon brugt. På den måde sørger vi for, at de fleste har råd til at anskaffe sig en iPhone, som jo er den dyreste smartphone på markedet”, siger Julius Winther fra BrugteiPhones.dk, der køber og sælger brugte iPhones.


TAGS
Apple
iPhone
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S