Home » Hardware » Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi på det danske marked
Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi på det danske marked

Refurbed vil udbrede genanvendt teknologi på det danske marked

Share

Refurbed er Europas hurtigst voksende onlineplatform for salg af istandsatte elektroniske produkter. Nu tager de det danske marked. Målet er, at alle danske hjem skal eje minimum én genanvendt teknologisk enhed inden for de næste par år

Den østrigske virksomhed Refurbed vil gøre det nemmere for danskerne at købe genanvendt teknologi som fx telefoner, computere og tablets. Derfor lancerer Refurbed nu deres online e-handelsplatform i Danmark efter stor succes på flere europæiske markeder.

”Danmark er et interessant marked for Refurbed, fordi bæredygtighed i stigende grad bliver en vigtig faktor for mange danske forbrugere. Flere leder efter måder, hvorpå de kan købe færre ny-producerede varer og produkter, og her er blandt andet brugte telefoner et godt bud, fordi man ikke behøver gå på kompromis med hverken kvalitet eller service,” siger Kilian Kaminski, der er medstifter af Refurbed.

Se også:  Stærk strøm haler kostbare ressourcer ud af computerskrot

Refurbed har knap 450 millioner kroner kapital i ryggen fra flere internationale investorer, der forventer en mangedobling af markedet for brugt teknologi i de kommende år.

”Markedspotentialet for genanvendt teknologi vokser meget hurtigt i både Danmark og resten af Europa, og markedet har bestemt ikke opnået den fulde kapacitet endnu. Vores vision er, at hvert hjem skal indeholde mindst én genanvendt teknologisk enhed inden for de næste par år,” siger Kilian Kaminski.


TAGS
genbrug
refurbished

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S