Home » Gratis software » Rediger din mp3-musik
Rediger din mp3-musik

Rediger din mp3-musik

Share

Har du brug for at skære i dine mp3-filer, justere lydniveauer eller lave andre ændringer, er mp3DirectCut et glimrende værktøj, som tillader dig at redigere direkte i filerne

Der findes flere udmærkede programmer til lydredigering, som er helt gratis. Mange af dem vil dog ikke redigere komprimerede filer og dermed heller ikke mp3. Det er dog ikke tilfældet for mp3DirectCut, som netop udmærker sig ved, at du kan redigere dine mp3-filer direkte i programmet.

Har du selv lavet optagelser, der efterfølgende kræver en kærlighed hånd, er det således muligt at skære til, klippe ud, rette lydniveauer og foretage andre redigeringer.

Skal du brænde en cd med materiale, der er for langt, er det ligeledes smart at kunne skære et stykke af og slutte med et fint ”fade”, og hvis du har en lang live-optagelser uden skæringer kan du selv dele numrene op, så de bliver separeret som på en almindelig udgivelse.

Se også:  Guide: Rediger video nemt og gratis

mp3DirectCut gør det ganske glimrende og er nogenlunde nemt at finde rundt i. Du kan oprette flere forskellige redigeringsområder i mp3-filerne, som du kan redigere i realtid, uden at påvirke den oprindelige fil, og man får rimelig hurtigt overblik over, hvordan det hele fungerer.

Programmet kræver ingen installation, men skal blot pakkes ud og åbnes, så kan du smide dine mp3-filer ind og gå i gang med at redigere. Du kan endda også optage mp3-filer direkte i programmet.

Til basalt redigeringsarbejde er mp3DirectCut således et fint program, og en ekstra bonus ved det er, at det også er tilgængeligt på dansk.

Se også:  De bedste gratis-programmer


mp3DirectCut
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4

Alt om DATA siger

mp3DirectCut er et glimrende program at have ved hånden, når der skal skæres, justeres lydniveauer eller foretages andet redigeringsarbejde direkte i dine mp3-filer.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
lydredigering
MP3
mp3DirectCut

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S