Home » AOD Pro » Red Hat vil forbedre automation i den hybride cloud
Red Hat vil forbedre automation i den hybride cloud

Red Hat vil forbedre automation i den hybride cloud

Share

En langt tættere integration med Red Hat Ansible Automation Platform lover lettere håndtering af traditionelle og hybride it-miljøer

Linux-distributionen Red Hat, har lige lanceret en helt ny version af deres Kubernetes håndteringsværktøj, Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes 2.3. Red Hat lover i en pressemeddelelse, at med det nye værktøj får it-afdelinger lettere procedurer, når de skal håndtere deres hybride cloud-løsninger, arbejder med sikkerhedsfunktionerne og ikke mindst automatiserer dem.

En stigende kompleksitet i it-installationerne, ikke mindst på grund af den stigende integration af cloud-løsninger og teknologier, gør, at mange virksomheder leder efter måder at gøre det lettere at håndtere deres daglige opgaver på – både når det kommer til vedligeholdelse og til udvikling og udrulning af nye løsninger og systemer.

Se også:  Sådan blev Linux hvad det er i dag

Red Hat oplyser i pressemeddelelsen, at integrationen mellem Red Hat Ansible Automation Platform og Red Hat Advanced Cluster Management er designet til at accelerere automationen og sammenkoblingen af cloud-native clusters, virtuelle maskiner og traditionel infrastruktur.

Virksomhederne får mere ud af deres cloud

Det nye værktøj skulle sikre, at virksomheder kan få mere ud af deres cloud, hybride cloud-værktøjer og -udrulninger gennem en skalering af Red Hat OpenShift clustere.

For at sikre, at virksomheder kan holde fast i deres nuværende Kubernetes-installationer og de fordele, de giver, så har Red Hat sørget for, at det nye værktøj indeholder support for at importere de såkaldte ”managed Kubernetes clusters” til Red Hat OpenShift på AWS (ROSA), såvel som OpenShift clusters på IBM Power Systems.

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine

Red Hat lover også, at kunder kan håndtere deres clusters mere effektivt ved at finde og importere clusters fra cloud.redhat.com, hvilket skulle gøre det lettere at håndtere de mere avancerede funktioner, når clusters skal importeres individuelt.

Læs mere om Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes her.


TAGS
Kubernetes
linux
Red Hat

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S