Home » Software » Red dine data med de rigtige værktøjer
Red dine data med de rigtige værktøjer

Red dine data med de rigtige værktøjer

Share

Vi tester otte programmer til reparation og genskabelse af dine filer og diske og viser dig samtidig, hvordan du får mest ud af Windows 8. Dette og meget mere finder du i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

De fleste kender desværre fornemmelsen, når harddisken svigter, eller man pludselig ikke kan finde en vigtig fil, som man måske har forvekslet med noget andet og er kommet til at slette. Heldigvis er alt håb ikke ude, hvis uheldet opstår, for der findes software, som kan genoprette harddiske og genskabe dine filer. De koster dog som oftest lidt penge, så inden du investerer i denne form for sikkerhed, er det en fordel at vide, hvilket program der gør arbejdet bedst. Vi tester otte af slagsen og giver dig svaret.

Få mere ud af Windows 8
Windows 8 er ikke officielt udgivet endnu, men du har længe kunnet hente en stort set færdig udgave, som kører fint på de fleste computere. Styresystemet byder på en lang række nye funktioner, og vil du vide, hvordan du får mest ud af dem, kan du læse vores guide, der introducerer dig til det bedste, Windows 8 har at byde på.

Byg det ultimative medienetværk
Ligger al dit medieindhold på cd’er, dvd’er, harddiske og usb-nøgler spredt rundt i hjemmet, var det måske på tide at få samlet det hele et lettilgængeligt sted, hvor alle apparater har adgang. Vi viser dig, hvordan du skaber det ultimative medienetværk.

Som altid er der også masser af andre spændende artikler, guider, test og nyheder. Vi tester blandt andet en lydhurtig ssd fra Kingston, en prisvenlig bærbar fra Acer og en medie-nas fra Zyxel. Derudover kigger vi nærmere på de nye processorer fra Intel og fortæller, hvordan du bruger lokaliseringsværktøjer på mobilen.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 12/2012, som er på gaden nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så det kommer automatisk i din postkasse fremover. Eller du kan købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren.

Husk også, at du nu kan købe Alt om DATA i digital form til din iPad til blot 42 kroner.


TAGS
Gendan
medieserver

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S