Razer Phone [Test]: Monster smartphone for gamere og ligesindede

Razer Phone [Test]: Monster smartphone for gamere og ligesindede

Share

Der er lagt op til det helt store med Razer Phone, her er der dømt hardware i topklasse med ram i overflod og en 120 Hz-skærm. Den har også et kæmpe batteri, og svimlende dyr er den ikke

High end-smartphones fra topproducenterne cirku-lerer prismæssigt nær ved 8000 til 9000 kroner ved lancering for en smartphone. Det er strengt taget seriøst dyrt for en enhed, som mange skifter ud snart sagt hvert år.

Razer Phone er et stærkt bæst af en smartphone, og mængden af superlativer, der knytter sig til den, er mildest talt imponerende. Det kan derfor virke overraskende, at den kan købes til en pris af samlet små 6000 kroner for smartphone og tilknyttet abonnement.

Se også:  Smartphones [TEST]: Sommerens sejeste smartphones

Er der en hage ved det, måske, i hvert fald hvis man ikke vil have 3.dk som mobilselskab, for de har eksklusivaftale om at forhandle Razer Phone i Danmark.

I det hele taget vil denne mobil nok dele vandene, for nogle vil de ulemper, der trods alt er, overtrumfe fordelene, for andre vil det være en sej underholdningsmaskine med power og udholdningsevner.

Smæk på oplevelsen

Razer Phone er en stor smartphone, den holder fast i den traditionelle 16:9-skærm ratio og vejer stolte 197 gram. Kabinettet består af helstøbt sort aluminium i en skal, der er 8 mm tykt.

Udseendet er nydelig med en matteret overflade og Razers logo på bagsiden, formgivningen er lidt stringent, her er der rene linjer med et lidt kantet udtryk.

Se også:  LG klar med ny topmobil

Razer Phones stramme udtryk lægger op til, at man skulle tro, at enheden er vandtæt, men det er ikke tilfældet, selvom der eksempelvis mangler et 3,5 mm minijackstik.

Del denne