Home » Mus » Razer Lancehead [TEST]: Trådløs gaming-mus af højeste klasse
Razer Lancehead [TEST]: Trådløs gaming-mus af højeste klasse

Razer Lancehead [TEST]: Trådløs gaming-mus af højeste klasse

Share

Razer Lancehead er en trådløs gamingmus med 9 knapper fra højeste hylde, der specielt fra Razers side slås op på at have en meget præcis laser-sensor, samt at den trådløse forbindelse skal være klippestabil.

Det er også en mus, som hele befolkningen i praksis vil kunne bruge, da der er tale om en ambidekstral mus, altså en der passer til såvel højre som venstrehåndede. Der er i sandhed også tale om en mus med ekstraordinære specifikationer. Eksempelvis går laserens opløsning helt op til 16.000 dpi, hvilket er langt mere, end hvad man kan forvente at få brug for, men musen har evnerne og når 8K-skærme dukker op, hvem ved så, om det er brugtbart.

Musen kan også reagere hurtigt, op til 210 tommer per sekund. DPI-værdierne kan man heldigvis selv justere, ligesom man kan styre musens Chroma LED-lys og de 16,8 millioner mulige farver via den medfølgende software. Razer Lancehead skal efter planen bruges sammen med Razers Synapse 3 software, denne var stadig i beta, hvorfor vi ikke fik den afprøvet. En af de smarte fiduser ved musen er, at man kan gemme op til fire profiler på musen, således at man kan benytte ens personlige indstillinger, selvom Synapse softwaren ikke er installeret på den computer, man benytter.

Se også:  Contour Unimouse [TEST]: Enestående ergonomisk mus

Man skifter ved tryk på en knap på undersiden. Musen føles ganske behagelig i brug, den føles ikke helt så formstøbt, som en mus beregnet til en hånd nogle gange kan føles, men det er en god størrelse mus med en lang krop og en moderat bredde. Som lovet reagerer musen præcis på input. Man kan stole på, at den gør, hvad man forventer, når man har indstillet den til det pågældende spil og situation.

Vi havde overhovedet ingen problemer med den 2,4 Ghz trådløse forbindelse, men denne skulle jo også løbende tjekke for interferens og skifte frekvens for netop at undgå afbrydelser. Vi nåede ikke helt at dræne batteriet, men 24 timer skulle den kunne holde, hvilket er lidt til den lave side. Man kan også benytte det medfølgende flettede kabel, hvis man vil. En mus i den bedre ende af skalaen, der dog også koster voldsomt.

Se også:  Guide: Giv din mus endnu flere funktioner

Razer Lancehead
4.5

Sammenfatning

Pris: 1149 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Razer Lancehead Tournament Edition
TAGS
gaming-mus
mus
Razer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S