Razer Blade 15 [TEST]: Den ultimative gamingbærbar

Razer Blade 15 [TEST]: Den ultimative gamingbærbar

Share

Razer Blade 15 er ikke billig, men den udgør crème de la crème indenfor gaming-laptops

Den ser forrygende ud med sit sorte metalkabinet. Den er også slank, og den har et forbavsende lille strømforbrug på trods af dens 5,6”-skærm.

Maskinens komponenter er også imponerende: Den seneste Intel Core i7-8750H, 16 GB ram, et Nvidia GeForce GTX 1070 og et ssd på 512 GB. Den kombination sejler flot gennem vores bench-marks, uden at en eneste komponent udgør en flaskehals. Skærmen er også fremragende. Med en refreshrate på 144 Hz går gaming som smurt, og brugen af ips-teknologi giver glimrende synsvinkler og fremragende farvenøjagtighed.

Se også:  GameStop giver dig topspil til kun 10 kroner i julen

Tastaturet føles også fantastisk, men vi syntes, at RGB-baggrundslyset på grund af en vis flimren virker distraherende. Der er dog ingen problemer med maskinens trackpad. Den er enorm og har en glat, responsiv overflade, der stiller de fleste andre laptops i skyggen.

Batteritiden er også bedre end hos visse andre, skønt det ikke siger meget, når det gælder gaming-laptops. Man kan typisk forvente omkring tre-fire timers ikkegaming-arbejde. Man betaler en anselig pris for Razer Blade 15, men den leverer varerne på alle fronter.

Razer Blade 15

Sammenfatning

Processor: Intel Core i7-8750H
Grafik: GTX 1070
Ram: 16 GB
Lager: 512 GB
Pris: 17.999 kr.

5
Del denne