Razer BlackWidow Chroma [Test]: Masser af funktioner

Razer BlackWidow Chroma [Test]: Masser af funktioner

Share

Meget kompetent gamingtastatur med masser af funktioner og de specielle klikkende taster

Dette tastatur kom med i testen, fordi dens efterfølger Chroma V2 ikke kunne nå at komme med. Der er tale om et kileformet lavprofils tastatur, hvor kabinettets forreste del skråner nedad og udgør en kort håndledsstøtte.

Kabinettet er stort, dog lidt mere kompakt end Logitech G910, som den typemæssigt bedst kan sammenlignes med.
Tastaturet har fem indbyggede macro-taster, og som eneste tastatur her i testen er det muligt at tilslutte eksempelvis headset eller mikrofon.

Bygningskvaliteten er virkeliggod, her ligger den også fornuftigt i feltet

Tastaturet står som de andre deltagere godt fast på underlaget, også med fødderne slået ud for øget hældning. Det, der adskiller dette tastatur fra de andre tasturer her i testen, er særligt de anvendte switches. BlackWidow Chroma benytter sig af Razers Green switches, de er taktile, så man mærker tydeligt, når tasten er aktiveret, hvilket nogle vil sætte stor pris på.

Se også:  7 stærke råd før du køber gaming-bærbar

Tasterne har en aktiveringskraft på 55 gram, hvilket er i den høje ende her i testen. Tasterne aktiveres efter 1,9 mm vandring, og den totale vandring er 4 mm. Desuden ligger aktiveringspunktet samt det punkt, hvor tasten slipper kommandoen, kun 0,4 mm fra hinanden, hvilket skulle gøre det meget effektivt at dobbeltklikke.

Del denne