Razer BlackWidow Chroma [Test]: Masser af funktioner

Razer BlackWidow Chroma [Test]: Masser af funktioner

Share

Meget kompetent gamingtastatur med masser af funktioner og de specielle klikkende taster

Dette tastatur kom med i testen, fordi dens efterfølger Chroma V2 ikke kunne nå at komme med. Der er tale om et kileformet lavprofils tastatur, hvor kabinettets forreste del skråner nedad og udgør en kort håndledsstøtte.

Kabinettet er stort, dog lidt mere kompakt end Logitech G910, som den typemæssigt bedst kan sammenlignes med.
Tastaturet har fem indbyggede macro-taster, og som eneste tastatur her i testen er det muligt at tilslutte eksempelvis headset eller mikrofon.

Bygningskvaliteten er virkeliggod, her ligger den også fornuftigt i feltet

Tastaturet står som de andre deltagere godt fast på underlaget, også med fødderne slået ud for øget hældning. Det, der adskiller dette tastatur fra de andre tasturer her i testen, er særligt de anvendte switches. BlackWidow Chroma benytter sig af Razers Green switches, de er taktile, så man mærker tydeligt, når tasten er aktiveret, hvilket nogle vil sætte stor pris på.

Se også:  Acer Nitro 5 [TEST]: Forbavsende billig gamingbærbar

Tasterne har en aktiveringskraft på 55 gram, hvilket er i den høje ende her i testen. Tasterne aktiveres efter 1,9 mm vandring, og den totale vandring er 4 mm. Desuden ligger aktiveringspunktet samt det punkt, hvor tasten slipper kommandoen, kun 0,4 mm fra hinanden, hvilket skulle gøre det meget effektivt at dobbeltklikke.

Men den store forskel for brugeren er umiddelbart, at betjening af tastaturet ledsages af en klikkende lyd. Det kan nogle foretrække, mens at andre afskrækkes.

Den medfølgende Synapse- software kan vist ikke afskrække nogen, den er så brugervenlig som nogen her i testen og styrer også tastaturets bagbelysning, der omfatter valget mellem 16,7 millioner farver og adskillige effekter.

Se også:  Alienware 13 [TEST]: Kompakt gaming-bærbar

 

Nøglertal

Pris: 1199 kr. 
Type:
 Kablet
Taster: Razer Green
Tastaturbelysning: 16,7 milloner farver
Anti-ghosting: Samtlige
Tilslutninger: 1x USB 2.0-port, headset output, microfon input
Vægt: 1500 gram

Razer BlackWidow Chroma
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Kvalitetsindtryk
  • Pris

Sammenfatning

Stort men samtidig elegant
gamingtastatur med lav profil og Razers egne taster, der sikrer en virkelig specifik og klikkende feedback. Så er du til det, er tastaturet oplagt. Tasterne aktiveres ikke hurtigst her i testen, men de gen-aktiveres hurtigt.

5
Del denne