Home » AOD Pro » Afpressere elsker virksomheder med komplekse sky-miljøer
Afpressere elsker virksomheder med komplekse sky-miljøer

Afpressere elsker virksomheder med komplekse sky-miljøer

Share

Hvis din virksomhed benytter en kompleks sky-struktur til mange forskellige opgaver, skal du være ekstra opmærksom på ransomware, viser undersøgelse.

Virksomheder overalt på kloden er i stort tal på vej op i skyen – ikke kun med data, men også med tjenester, applikationer, IoT og andet. Men det gør dem ekstra udsatte, afslører en ny rapport fra sikkerhedsvirksomheden Veritas.

Det viser sig nemlig, at virksomheder med et komplekst, hybridt cloud-miljø oftere udsættes for ransomware-angreb, og at de er mere tilbøjelige til at betale afpresserne.

Løsesummen bliver betalt

Virksomheder med 14 cloud-enheder eller mere betaler ofte det fulde beløb i løsepenge. Firmaer med op til 12,6 enheder betaler ofte kun en del af løsesummen, mens virksomheder med op til 7,22 enheder normalt ikke betaler noget som helst, skriver Itproportal.

Se også:  Data tiltrækker flere data – skyen bliver hybrid

Virksomheder med komplekse sky-miljøer er også længere om at komme sig oven på et angreb. Hvor organisationer med mindre end fem sky-udbydere normalt er tilbage i normal drift efter en dag, tager det typisk fem til ti dage for virksomheder med over 20 forskellige tjenesteudbydere at komme tilbage på sporet – ifølge undersøgelsen.

“Vores undersøgelse viser, at mange virksomheders databeskyttelsesstrategier ikke holder trit med det kompleksitetsniveau, de opbygger, og derfor kommer de til at mærke en mere akut effekt af ransomware,” udtaler Ian Wood, som er senior director i Veritas Technologies britiske afdeling.


TAGS
afpresning
Cloud
ransomware
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S