Home » AOD Pro » Nye rackmonterede NAS’er kan bruges som komplet backup-løsning
Nye rackmonterede NAS’er kan bruges som komplet backup-løsning

Nye rackmonterede NAS’er kan bruges som komplet backup-løsning

Share

Tre NAS’er ny serie fra Qnap har kort dybde og kan rackmonteres. De kan fungere som en komplet løsning til sikkerhedskopiering og har alle fire pladser til harddiske

Qnap har netop lanceret tre nye NAS’er til rackmontering og med kort dybde – i serien TS-x64eU. Fælles for dem er, at de kan fungere som en komplet løsning til backup og gendannelse (både lokalt, offsite og i skyen). Som NAS’er har de skalerbar lagringskapacitet, og der medfølger en række – ifølge Qnap – funktionsrige apps.

De tre modeller er TS-464eU med fire harddiskbåse, TS-864eU med otte harddiskbåse og TS-864eU-RP med ligeledes otte pladser samt redundant strømforsyning. Alle TS-x64eU-modeller er udstyret med en Intel Celeron N5095/5105 quad-core-processor og har to 2,5 GbE-porte, to USB 3.2 Gen 2 10 Gbps-porte samt en 4K HDMI-udgang til multimedier og visning af virtuelle maskiner.

Se også:  Danske udviklere er vilde med Java – og de netværker
Gendannelse efter nedbrud

“TS-x64eU NAS-seriens kompakte design med kort dybde er en alsidig løsning til moderne virksomheder og organisationer. TS-x64eU tilføjer stor fleksibilitet til implementering af it-netværksinfrastruktur med stor ydeevne, hurtige I/O-porte og omfattende udvidelsesmuligheder. TS-x64eU tilbyder alsidige virksomhedsapplikationer og opfylder kravene til optimeret datalagring, backup, deling, genoprettelse efter nedbrud og hybrid cloud,” siger Xavier Hsu, , som er product manager hos Qnap.

TS-x64eU’s processor, Celeron N5095/5105 har burst op til 2,9 GHz med Intel AES-NI-krypteringsmotor og 4 GB DDR4-hukommelse (kan opgraderes til 16 GB dual channel). Med to 2,5 GbE-porte kan TS-x64eU opnå hastigheder på op til 5 Gbps med port-trunking. TS-464eU har to M.2 PCIe NVMe-pladser til installation af NVMe SSD til cachelagring og Qtier-teknologi til automatisk niveauopdeling eller Edge TPU til optimeret AI-ydeevne. TS-864eU og TS-864eU-RP har PCIe Gen3 x2-stik til installation af et QM2-kort eller 2,5 GbE/5 GbE/10 GbE-netværkskort til udvidelse af applikationspotentialet.

Se også:  Edge-servere får AI for selv at kunne tage data-beslutninger
Hurtigere billedidentifikation

TS-x64eU anvender det nyeste QTS 5.0-operativsystem med en opdateret systemkerne og en ifølge Qnap optimeret brugergrænseflade. HDMI 1.4b-udgangen understøtter op til 4K med 30 Hz opdateringshastighed, hvilket giver fordele, når man bruger applikationer til videoproduktion og -redigering eller ved industrielt design, der kræver høj opløsning.

TS-x64eU integrerer også Intels OpenVINO AI-motor, som sikrer hurtigere billedidentifikation. Blokbaserede snapshots gør databeskyttelse og gendannelse nemmere og afbøder truslerne fra ransomware. Og med HBS (Hybrid Backup Sync) kan man udføre backup-opgaver.

Den nye serie fås nu, og priserne starter ved 4960 kroner ekskl. moms.


TAGS
nas
netværk
qnap

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S