Home » Mus » Rå gaming-mus til rimelige penge
Rå gaming-mus til rimelige penge

Rå gaming-mus til rimelige penge

Share

Steelseries’ Sensei [RAW] er en mere rendyrket version af den kendte Sensei-mus. Alt overflødigt er skåret væk til fordel for en lavere pris

SteelSeries er ikke gået på kompromis med kvaliteten i den mere rå udgave af gaming-musen Sensei, som stadig indeholder de essentielle funktioner, der gør den ideel til gaming på eliteplan. Nu kan den bare fås for færre penge.

Det er indholdet, der er det centrale i Sensei [RAW]. Den har Omron-kontakter, der kan holde til en barsk tilværelse med over 10 millioner klik, en lasersensor velegnet til professionelle gamere samt en cpi-skala (counts per inch), der kan justeres fra 90 til 5.700. Det er alt sammen med til at give et stærkt redskab, når der skal kæmpes på de virtuelle kamparenaer.

Se også:  Steelseries Arctis 9 Wireless [TEST]: Super-alsidigt gamingheadset

Ud over at have styr på hardwaren er musens symmetriske all-grip-design, der passer lige godt til både venstre og højre hånd, også udstyret med hvid led-belysning i tre zoner, som kan konfigureres med flere niveauer af pulsering.

Software fra SteelSeries Engine giver brugeren avancerede muligheder for tilpasning og for at gemme et ubegrænset antal profiler til musen.

Sensei [RAW] bliver tilgængelig med to forskellige overflader, der på hver deres måde vil give brugeren en unik oplevelse. For gamere, der har problemer med svedige håndflader, tilbyder SteelSeries Sensei [RAW] den såkaldte Rubberized-udgave. Det er en sort, gummiagtig overflade, der er resistent over for væske og derfor sikrer et håndfast greb og behagelig komfort selv i de mest hektiske kampe. SteelSeries Sensei [RAW] Glossy har en mere glat overflade for de gamere, der kræver en glidende overgang fra hånd til mus.

Se også:  Steelseries Sensei Ten [TEST]: Formet som gamerne kan lide den

Både Sensei [RAW] Glossy og Rubberized har ekstra store teflonfødder, der sikrer endnu mere jævne bevægelser samt 2 meter dobbeltflettet nylon-ledning i sort og hvid.

Den nye Sensei [RAW] lander på butikshylderne i juni i år til en vejledende pris af 449 kroner.


TAGS
gaming-mus
SteelSeries

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S