Home » Promotion » Ubegrænset backup med QNAP’s høje kapacitet og sikre storage
Ubegrænset backup med QNAP’s høje kapacitet og sikre storage

Ubegrænset backup med QNAP’s høje kapacitet og sikre storage

Share

 Annonce 

Få fuld kontrol over dine data, masser af lagerplads, lynhurtig overførsel og nem mulighed for backup med en QNAP NAS

Med en QNAP NAS-server kan alle bevare fuld kontrol over deres data, mens de nyder godt af et stort storage-potentiale, hurtige overførselshastigheder og mulighed for at sikkerhedskopiere deres pc’er, mobile enheder, eksterne drev og eksisterende cloud-lager.

QNAP NAS er her for at spare brugere for omskiftelige abonnementsplaner, reduceret kapacitet eller prisforhøjelser i skyen.

Fleksibilitet, hastighed, frihed, sikkerhed

Den enorme lagerplads på QNAP NAS gør det nemt at frigøre kapacitet på pc’er, mobiltelefoner, eksterne drev og i skyen. Sådan en NAS kan også fleksibelt tilsluttes udvidelsesenheder for at tilføje ekstra plads, når det bliver nødvendigt.

QNAP’s populære 2.5GbE-produktsortiment giver mulighed for nemt at opgradere til 2.5GbE-netværk og udnytte hurtigere hastigheder. Backup-tiderne reduceres stærkt, så brugerne slipper for at kede sig halvt ihjel, mens de venter på, at overførslernes fremskridtsbjælker bliver fuldført.

QNAP NAS er ikke kun begrænset til backup. De sørger for masser af plads til at gemme alle filer og multimedier – som nemt kan deles på tværs af Windows- og Mac-systemer samt med venner og familie.

QNAP NAS leverer AES-256 kryptering på militært niveau for at sikre filernes fortrolighed. Alle filer og data er fuldstændigt under kontrol, og det kan kontrolleres, hvilke personer og enheder der skal have adgang til dem. Alle QNAP NAS understøtter også Snapshots for at beskytte brugernes filer mod ransomware og give dem ro i sindet, fordi deres filer er helt sikre.

Find den ideelle NAS

Der er en NAS, som passer til ethvert behov, fra individuelle hjemmebrugere til store virksomheder. QNAP tilbyder et generelt Recommendation Tool til at hjælp med at finde den perfekte NAS baseret på den enkeltes krav og forventede lagerkapacitet. Og specielt værd at overveje, hvis man er en lille kontor/hjemmebruger, er de følgende to, nyligt lancerede enheder.

QNAP TS-364: Den klassiske desktop-NAS med et twist
QNAP TS-364 NAS.

QNAP TS-364 NAS.

TS-364 giver ikke kun mulighed for at udnytte den højere ydeevne og bedre databeskyttelse i RAID 5 ved brug af det færreste antal diske, men har også M.2 SSD-sokler og effektiv Qtier auto-tier storage til at opnå optimal systemydelse. TS-364 understøtter op til 16 GB RAM og har en 2.5GbE-port til at forbedre daglig brug og køre kompakte virtuelle maskiner og containere. Hjemmebrugere kan også få glæde af HDMI-udgangen, USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) porten og multimedieportal-egenskaberne på TS-364 til streaming og deling af fotos, musik og videoer til alle deres enheder.

Se også:  QNAP NAS: Skabt til content creators

TS-364 har et smart og elegant look med et industrielt designkoncept. Effektive luftstrømme giver bedre køling og sikrer en stabil performance under selv de tungeste belastninger. Den værktøjsløse installation af 3,5” harddiske giver lettere systemopsætning og vedligeholdelse, mens frontpanelets LED’er viser status.

Til erhvervsbrug kan TS-364 bruges sammen med QNAP KoiMeeter til at bygge et videokonferencesystem i høj kvalitet. Med 4K-output kan man se alle detaljer i skærmdelinger, webbrowsere og onlinemøder. Vigtige filer kan deles ved hjælp af det indbyggede chatrum, og videoopkald og beskeder kan optages på TS-364 til senere afspilning eller arkivering.

Snapshots er en avanceret backupmetode og er normalt forbeholdt avancerede business NAS-servere. QNAP leverer snapshots som standard til alle NAS – inklusive TS-364. Snapshots fungerer ved at registrere systemets aktuelle tilstand, så det til enhver tid kan gendannes til dette punkt. Dette hjælper i høj grad med at afbøde trusler fra ransomware.

Med en lang række stærke apps kan man nemt få adgang til filer fra forskellige enheder, øjeblikkeligt synkronisere filer med venners eller kollegaers enheder, hurtigt finde specifikke filer og automatisk organisere sine dokumenter og mediefiler. Man kan også kortlægge TS-364’s delte mapper som netværksdrev på sine computere, så det bliver nemt og intuitivt at få adgang til NAS-filer. TS-364 hjælper brugere med at spare tid og samtidig være mere effektive og produktive.

QNAP TBS-464: NASbook til både kontor- og hjemmebrug

 

QNAP TBS-464.

QNAP TBS-464.

QNAP’s NASbook TBS-464 flytter grænserne for størrelse, design og performance fra en professionel NAS med styrke til at understøtte en lille til mellemstor virksomhed – kombineret med et format, der er ideelt til bærbar brug.

Sammenlignet med en konventionel desktop-NAS, gør TBS-464’s brug af M.2 NVMe SSD’er, omtrent på størrelse med tyggegummi-sticks, til lagring, at den er betydeligt mindre og mere støjsvag, samtidig med at den leverer ultrahøj performance og mobilitet. Med den nuværende SSD-teknologi kan den samlede lagerkapacitet i TBS-464’s fire drevbåse komme op på utrolige 16 TB – fra en enhed, der kun vejer lidt mere end én konventionel 3,5” HDD!

QNAP’s TBS-464 M.2 NVMe SSD NASbook er bygget til at passe ind over alt, og det gør den ideel til moderne kontorer, arbejdsgrupper, møder og multimedier. Med en Intel Celeron N5105/N5095 Quad-Core processor (burst op til 2,9 GHz) og 8 GB RAM under hjelmen, har TBS-464 to 2.5GbE-porte med trunking-muligheder og to USB 3.2 Gen 1-porte til at accelerere filoverførsel og alsidige anvendelsesområder. Den er også udstyret med M.2 NVMe SSD-slots og understøtter HybridMount til at skabe hybride cloud-storagemiljøer, har to 4K HDMI 2.0-udgange, medie-transkodningsfunktioner og inkluderer KoiMeeter-appen til videokonferencer og trådløse præsentationer for små virksomheder og fjernarbejdere. Og ligesom andre nyere QNAP NAS-enheder har TBS-464 en Snapshot-funktion til fuldt ud at registrere systemets status og data, så brugere får mulighed for at beskytte filer og data mod utilsigtet sletning og malware-angreb.

Se også:  En pen med utrolige evner: Tjek de vilde funktioner i Samsung Galaxy S22 Ultra
QNAP QSW-1108-8T: Hjertet i et lynhurtigt LAN
QNAP QSW-1108-8T.

QNAP QSW-1108-8T.

Switchen QNAP QSW-1108-8T er en overkommelig genvej til et netværk med 2.5GbE-opkobling til at realisere potentialet i 2.5GbE NAS og computere. Med otte 2.5GbE-porte opgraderer denne switch øjeblikkeligt et netværk til at udnytte fordelene ved kompatible enheder og NAS uden at kræve nye netværkskabler: Over kortere distancer op til ca. 50 m vil eksisterende CAT 5e-kabler normalt være tilstrækkelige. Switchen har en fuldstændigt lydløs konstruktion uden ventilator og plug-and-play-opsætning samt registrering af netværkssløjfer og blokeringsfunktioner, der gør det nemt at skabe et overkommeligt højhastighedsnetværksmiljø til hjemme- eller forretningsbrug.

Der kræves ingen komplekse indstillinger for at bruge QSW-1108-8T – tilslut blot enhederne med eksisterende Cat 5e eller bedre kabler, og den er køreklar. Switchen understøtter desuden auto-negotiation, der optimerer overførselshastigheder (2.5G/1G/100M) og ydeevne for hver enkelt tilsluttet enhed.

QTS 5: Hurtig, fleksibel og nem at bruge!

TS-364 og TBS-464 NAS-serverne leveres med QNAPs proprietære QTS 5-operativsystem som standard. Dette sikrer en næste-generations brugsoplevelse med en opdateret systemkerne og optimeret brugergrænseflade.

QTS 5.0 bygger videre på dette sit solide fundament med forbedrede sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte digitale aktiver, forbedret systemperformance til at strømline applikationer og integreret AI-maskinlæring for at styrke billedgenkendelse og forudsigelse af drevfejl. QTS 5.0 leverer avancerede funktioner til at imødegå udfordringen med hurtige teknologiske ændringer og leverer datasikkerhed, kraft og intelligens.

Med fjernarbejde og distribueret arbejdsstyrke i stærk vækst, skal der tages højde for de potentielle sikkerhedsrisici ved at oprette forbindelse via hjemmenetværk og offentlige netværk. Med TeamViewer kan brugere opnå sikker fjernadgang til en QNAP NAS uden at behøve komplekse VPN-indstillinger. For it-medarbejdere, som administrerer flere NAS-enheder, hjælper TeamViewer dem med at levere hurtig fjernsupport til at sikre optimal systemoppetid, så bundlinjen bliver fleksibilitet, effektivitet og sikkerhed.


TAGS
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S