• Home »
  • NAS »
  • Prisvenlig NAS med stor kapacitet og stærke features
Prisvenlig NAS med stor kapacitet og stærke features

Prisvenlig NAS med stor kapacitet og stærke features

Share

Qnap TS-328 RAID 5 har plads til tre diske, mulighed for raid 5 konfiguration og et godt udvalg af funktioner til backup, streaming og deling af data. Prisen er ret overkommelig

TS-328 er den første quad-core 3-bay NAS, der giver mulighed for at bygge en raid 5 konfiguration med kun tre drev. Det optimerer lagerkapaciteten og giver samtidig højere ydelse og stærkere databeskyttelse.

Den nye NAS understøtter også snapshots, så man hurtigt kan gendanne data hvis de ved et uheld slettes eller man udsættes for ransomware.

God ydelse

TS-328 får sine kræfter fra en Realtek RTD1296 quad-core 1.4 GHz processor med 2GB DDR4 ram og byder på to 1GbE-porte med SATA 6Gb/s, så du får op til 225 MB/s læse/skrivehastigheder.

Se også:  WD My Cloud Home Duo [TEST]: Brugervenlig og med stor disk

Med H.264/H.265 hardware decoding og real-time transcoding kan TS-328 konverterer video til universelle filformater, som kan afspilles flydende på mobile enheder. QVHelper, Qmedia og Video HD giver brugeren mulighed for nemt at streame medieindhold til enheder både indenfor og udenfor hjemmets vægge.

Alsidig software

Brugeren får glæde af QTS 4.3.4, det nyeste operativsystem fra Qnap, som blandt andet giver mulighed for at se og tage backup af indholdet på mobile enheder direkte til TS-328 ved at plugge dem i USB-porten.

Del denne