Home » NAS » QNAP NAS: Skabt til content creators
QNAP NAS: Skabt til content creators

QNAP NAS: Skabt til content creators

Share

 Annonce 

En QNAP NAS er et godt valg til at løse alle de forskellige udfordringer, som content creators står over for. Uanset om det er et behov for at gemme enorme datamængder, forhindre tab af videoer, langsomme overførselshastigheder eller en effektiv metode til teamsamarbejde, tilbyder QNAP de nødvendige værktøjer til at opgradere enhver content creators lagringsløsninger og forbedre arbejdsgangene

Kreativ udfordring #1 − Lagerkapacitet

For en content creator er der ikke noget, der hedder overdreven lagerkapacitet. Med tunge filer, der skal lagres centralt ét sted, og støt vokser i størrelse, har en QNAP multi-bay NAS nærmest ingen øvre grænse. Hvis – eller rettere når – en bruger løber tør for datalagringsplads, er det nemt at skifte til større HDD- eller SSD-drev, tilføje et udvidelseskabinet eller migrere eksisterende drev til en ny QNAP NAS med et større antal båse.

Du kan købe produkterne her.

Kreativ udfordring #2 – Content backup

Ingen backupplan er perfekt, men 3-2-1 Backup er en god start. Gem altid tre kopier af vigtige filer, gem filerne på mindst to typer lagermedier, og opbevar endnu en kopi på en anden adresse.

Hybrid Backup Sync hjælper med at sikkerhedskopiere data fra en QNAP NAS til flere lokale, eksterne og cloud lagringspladser. Backup med flere versioner giver en bruger mulighed for nemt at spore ændringer.’

Case Study

Se og hør selv, hvad en dansk landskabsfotograf synes om at arbejde med QNAP TVS-h1288X:

QNAPs blokbaserede snapshots sørger for en hurtig og nem løsning til sikkerhedskopiering og gendannelse af data for at beskytte en bruger mod datatab og potentielle malware-angreb. Gendannelse af alle data i et volumen ved hjælp af snapshots er op til 10 gange hurtigere end at gendanne dataene ved at kopiere dem fra en backup-kilde.

RAID er en effektiv beskyttelse mod diskfejl. QNAP NAS understøtter standard RAID-typer, som leverer forskellige niveauer af performance og dataredundans. Afhængigt af antallet af harddiske på forskellige NAS kan man vælge mellem single; RAID 0, 1, 5, 6, 10, 50, 60; og hot spare-konfigurationer.

Kreativ udfordring #3 − Langsom overførselshastighed

Videoer får stadig højere kvalitet med opløsninger som 4K og 8K, og det betyder voksende filstørrelser. Upload og overførsel af disse filer tager tilsvarende længere tid. Sømløs overførsel, visning og redigering af videoer i høj opløsning i realtid er et must for en produktiv arbejdsgang.

QNAP tilbyder forbindelser med høj båndbredde som Thunderbolt 3, 10GbE og 2.5GbE og kan hermed bidrage til en effektiv arbejdsgang med mindre nedetid.

TVS-672XT/TVS-872XT Thunderbolt Desktop NAS.

TVS-672XT/TVS-872XT Thunderbolt Desktop NAS.

QNAP NAS med Thunderbolt 3 sikrer lynhurtig båndbredde (dobbelt overførselshastighed i forhold til den foregående generation) og muliggør højhastighedsforbindelser med Thunderbolt 3-enheder (inklusive den nye MacBook Pro). QNAP Thunderbolt 3 NAS er også bagud kompatibel med USB 3.2 Gen 2-lagring, og det øger anvendeligheden med USB-enheder, som ikke er Thunderbolt.

Mange QNAP NAS kan udvides med netværkskort, som gør dem 10GbE-klar til fremtiden. 10GbE NAS-modeller er ideelle til redigering og flerbrugermiljøer, fordi de har rigelig båndbredde til at understøtte flere tilsluttede arbejdsstationer uden flaskehalse.

Kreativ udfordring #4 − Collaborative Editing

Mange Content Creators arbejder hjemmefra, så et team ikke altid er samlet på ét sted. Dette kan skabe en ineffektiv arbejdsgang med filer, der konstant skal deles med andre for at gennemgå eller redigere dem. Det kan tage evigheder at dele store filer, eller hvis man beslutter sig for at bruge eksterne drev, kan der være en risiko for, at de fejler, eller at nogen simpelthen mister dem.

TVS-h1288X/TVS-h1688X Thunderbolt Ready Desktop NAS.

TVS-h1288X/TVS-h1688X Thunderbolt Ready Desktop NAS.

QNAP NAS med SMB-protokol gør det muligt for flere Final Cut Pro-brugere at redigere forskellige begivenheder og projekter på de samme mediefiler samtidigt og kombinere de enkelte afsnit senere for at fremskynde redigeringsprocessen, og det er særligt ideelt til mediemiljøer med korte deadlines. Samarbejde er også meget forenklet nu, da Mac- og Windows-brugere kan dele filer via SMB-netværk til separate trin i produktionsarbejdet.

Kreativ udfordring #5 − QTS 5.0 Forstærket datasikkerhed for at beskytte digitale aktiver

QNAP har for nylig frigivet QTS 5.0 Beta, den seneste version af NAS-operativsystemet. QTS 5.0 er blevet opgraderet med Linux Kernel 5.10, forbedret sikkerhed, WireGuard VPN-understøttelse og forbedret NVMe SSD-cacheydelse. DA Drive Analyzer, som bygger på en cloud AI-motor, er med til at forudsige datadrevs forventede levetid. Den nye QuFTP-app hjælper med at opfylde personlige og forretningsmæssige filoverførselsbehov.

QXP-T32P Thunderbolt-kort.

QXP-T32P Thunderbolt-kort.

QNAP byder nu brugere velkommen til at deltage i Betaprogrammet og give deres feedback, så QNAP kan forbedre QTS yderligere og give en mere omfattende og sikker brugeroplevelse. QTS 5.0 bygger på solide fundamenter med en opdateret systemkerne og optimeret brugergrænseflade – tilføjet forbedrede sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte digitale aktiver og forbedret systemydelse til at strømline brugernes apps samt integreret AI-maskinlæring til at styrke billedgenkendelse og forudsigelse af fejl i drev. QTS 5.0 tilbyder avancerede funktioner til at klare udfordringen med hurtige teknologiske ændringer og giver datasikkerhed, styrke og intelligens.

Lær mere om QTS 5.0 Beta-programmet her.


TAGS
annonce
nas
promotion
qnap

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S