Home » Skærm » Pynt hjemmet med en fladskærm
Pynt hjemmet med en fladskærm

Pynt hjemmet med en fladskærm

Share

Computeren er blevet så integreret en del af boligen, at fladskærmen skal fungere på linje med andre design-objekter, som vi pynter hjemmet med. Skærmproducenterne lægger derfor mere og mere vægt på designet

Det er ikke blot ydelsen i vores maskiner, der er forbedret over de seneste 10-15 år.

Det er så sandelig også designet. Især når det drejer sig om skærme, er der sket et radikalt skift, navnlig da de store tft-skærme blev skiftet ud med de nymodens fladskærme, men også efterfølgende hvor producenterne har gjort, hvad de kunne for at slanke skærmen yderligere og tilføje smarte designdetaljer.

I dag er de således blevet så tilforladelige, at de kan fungere på linje med hjemmets øvrige møblement og producenterne ligefrem markedsfører dem som designobjekter.

3D-skærm svæver frit i luften

De nyeste modeller gør næsten intet væsen af sig i den nydelige dagligstue eller kontoret. Det gælder i høj grad for AOC d2357Ph, som er skabt nærmest uden en ramme. Kanterne er kun 5,8 mm tykke, og på den måde er det lige før, det ser ud, som om den svæver frit i luften, når du hænger den på væggen.

[pt id=’2020122′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”AOC d2357Ph”‘]

AOC d2357Ph

Skærmen måler 23″ og har opløsning i fuld hd. Skærmen har en hurtig responstid på 2 ms samt en stor betragtningsvinkel på 170° h/160° v og et højt kontrastforhold på 20.000.000:1. Der er også indbyggede højttalere i skærmen, men producenten er dog reel nok til ikke at love andet, end at man giver ”respektabel” lyd, hvilket også må være det højeste, man kan forvente af en skærm i dette format. Ud over en analog indgang er d2357Ph udstyret med to hdmi 1.4-stik, så du kan tilkoble flere hd-kilder samtidig. AOC d2357Ph er ude inden længe, men i skrivende stund er der ingen information om prisen.

Se også:  Prisvenlige touch-skærme til ethvert formål

Slank designskærm til god pris

Philips Blade 2 er en 23″-skærm, inspireret af de skarpe, rene linjer fra skøjteklinger. Med kun 12,9 mm i profil er monitoren lige så tynd som en billedramme, og touch-knapperne på den blanke sorte fod samt en effektiv kabelkontrol, der gemmer kabler af vejen i bunden af skærmens fod, sørger for at holde et stilrent udtryk.

Under skærmens elegante ydre gemmer sig et eIPS-baseret (Enhanced In-Plane Switching) led-display, som giver bred betragtningsvinkel på næsten 180 grader uden at påvirke farvedynamikken og billedets detaljer.

Skærmen har SmartKolor, som er en sofistikeret farveforstærkende teknologi, der giver mere levende og intense billeder. Teknologien ledsages af SmartContrast, som giver billederne klar kontrast, samt SmartImage, der analyserer indholdet på skærmen og tilpasser displayets ydelse løbende.

[pt id=’2021590′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips Blade 2″‘]

Philips Blade 2

SmartImage tilbyder en række indstillinger som kontorarbejde, billedbehandling, underholdning eller regnskab. Dette skal sikre den bedst mulige udnyttelse af monitoren. Herudover er der SmartTxt, som forbedrer visningen af tekstbaserede programmer som eksempelvis pdf-dokumenter eller e-bøger. Philips Blade 2 har to hdmi-indgange samt lydudgang, så man kan tilslutte højttalere eller hovedtelefoner.

Se også:  Philips AT8505 [TEST]: Trådløs kvalitetslyd

Monitoren er fremstillet uden kviksølv. Derfor er den med garanti miljøvenlig gennem hele sin livscyklus, fra produktion til bortskaffelse.

Philips Blade 2 er på markedet nu – se prisen her.

Lysrammen gør arbejdet nemmere

LightFrame Moda er ligeledes en del af Philips’ nye skærmsortiment, og ligesom de tidligere LightFrame-modeller er den elegant designet og udmærker sig ved sin særlige lyskant, som er udviklet særligt til dem, der bruger mange timer foran computerskærmen på deres kontor eller i stuen.

Dioderne, der er placeret langs skærmens kant, udsender et blåt lys med en særlig bølgelængde, der beviseligt reducerer øjentræthed og hjælper med at holde fokus til lange stræk foran skærmen eller på mørke vinterdage. Effekten forstærkes af wled-teknologien i LightFrame-monitoren, som giver en klar farvevisning og konsistent lysstyrke overalt på skærmen.

[pt id=’2020331′ size=’large’ link=’file’]

 

Ligesom Blade 2 er den designet efter samme bæredygtige principper og indeholder SmartKolor-, SmartImage- og SmartTxt-teknologi samt lydudgang og en enkelt hdmi-port.

Philips LightFrame Moda er på markedet nu – se prisen her.


TAGS
3D-skærm
fladskærm
Moda
monitor
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S