Skyd med laser i konferencerummet

Skyd med laser i konferencerummet

Share

De gammeldags pærer må vige for moderne laserlys i de nyeste projektorer til undervisning og erhverv. Det er en klar tendens, som gør sig gældende hos vores tre testdeltagere

Projektorer til erhverv og undervisning kræver noget andet, end en projektor til dine filmoplevelser. Og når lysstyrke og stabilitet tæller højere end HDR og sprød kontrast, så er det laser, der skal til, og det er således, hvad du får i de tre business-projektorer, vi her har testet.

Og forskellen er da også tydelig, når de sammenlignes med  hjemmebio-projektorer. Der er smæk på lyset i en helt anden grad, og samtidig står billederne med en nærmest klinisk klarhed, der måske ikke er verdens mest inspirerende at kigge på, men får budskabet igennem klart og tydeligt.

Se også:  Sony MP-CD1 [TEST]: Projektor i smartphone-størrelse!
Stabil drift

Fordelen ved laser er desuden, at der ikke er så meget vedligeholdelse. Du skal ikke skifte pære hver andet eller tredje år, og det er altså en fordel, hvis projektoren hænger højt oppe i loftet. LAN-forbindelse er ofte inkluderet, så man kan koble dem på firmaets netværk, og de kan have særlige business-funktioner som pointer eller split screen. 4K er ikke slået igennem her endnu. Trods de relativt høje priser byder de tre projektorer på maks-opløsning i Full HD.

Læs testen af tre projektorer til undervisning og erhverv her:

Epson EB-L400U

Sony VPL-PHZ10

BenQ LH720

Del denne