Vild gaming-bærbar med tre skærme

Vild gaming-bærbar med tre skærme

Share

Project Valerie er Razers bud på fremtidens gaming-bærbar. Her får du ikke mindre end tre store 17,3″ skærm, som kan foldes sammen, når du vil tage den med dig

CES-messen er altid god for et par vilde påfund. Blandt dem der vakte mest opsigt ved årets messe, som sluttede i søndags, var Project Valerie fra Razer.

Her er tale om en bærbar, der ikke står tilbage for et stationært setup, når det gælder skærmplads. Det meste af pladsen får du dog i bredden, da tre 17,3″ skærme er forbundet horisontalt, så de skaber et billeder, der omslutter dig til siderne. Skærmene skydes mekanisk ud af siden på hovedskærmen, og sætter sig automatisk i den rette position.

Se også:  Acer Predator 17X GX-792 [TEST]: Fløjlsblød gamingbærbar i topklasse viser klør

Hver især har de 4K-opløsning og er forsynet med Nvidia G-Sync, der giver mulighed for 180 graders Nvidia Surround View gaming.

Brugeren, der bare vil have masser af skærmplads til at arbejde med grafik og billeder, kan få fornøjelse af 100 procent Adobe RGB farvenøjagtighed.

Også til Virtual Reality

Computeren er skabt i aluminium og måler tæt på fire centimeter i tykkelsen. Vægten er knap 6 kilo. 12 pounds. 

Keyboardet er baseret på Razers Ultra-Low-Profile Mechanical switches, hvor tastetryk registreres med blot 65 gram af kraft, næsten som et fuldstørrelse mekanisk keyboard. Keyboard, trackpad og monitorer er “Powered by Razer Chroma”, og byder på et væld af lyseffekter, der kan synkroniseres til spil.

Se også:  7 stærke råd før du køber en bærbar pc til gaming
Del denne