Home » Kamera » Professionelt DSLR til alle os andre!
Professionelt DSLR til alle os andre!

Professionelt DSLR til alle os andre!

Share

Canons professionelle kameraer koster kassen eller som en mindre, brugt bil

Kendetegnet ved dem er høj opløsning og såkaldt full frame. Det sidste betyder, at CCD’en er samme størrelse som en analog 35 mm film, og at den forlængelsesfaktor, som de fleste objektiver har, dermed er væk.

[pt id=’2005013′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Et kompakt og ergonomisk design der minder om de mindre og billigere typer. Men indvendigt er der teknologi som man normalt kun finder i Canons noget dyrere modeller.”‘]

Et kompakt og ergonomisk design, der minder om de mindre og billigere typer. Men indvendigt er der teknologi, som man normalt kun finder i Canons noget dyrere modeller.

Det har en forlængelsesfaktor på 1,0x i stedet for 1,6x, som er normalt på Canons DSLR til priser, hvor vi almindelige brugere kan være med. Det er helt normalt – for eksempel har Nikon en faktor på 1,6x, så når du sætter et objektiv på et kamera som det nye Eos 7D, har objektivet den brændvidde, der står på det. Det er i praksis fantastisk rart at arbejde med.

Se også:  Nikon Z6 II [TEST]: Forrygende full frame

Den anden fordel er – ifølge Canon – at man med full frame kan opnå en meget høj billedkvalitet på grund af den store billedsensor. Og med hele 18 megapixel til rådighed er vi da også oppe i den høje ende. Til gengæld er prisen ”blot” 14.000 kroner. Det er stadig mange penge for et kamerahus, men billigt når vi taler full frame og så høj opløsning.

[pt id=’2005011′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Spejlet er større end normalt – her er nemlig tale om full frame billedsensor. Den har dertil hele 18 megapixel opløsning.”‘]

Spejlet er større end normalt – her er nemlig tale om full frame billedsensor. Den har dertil hele 18 megapixel opløsning.

Ny standard i klassen

Alternativerne er Sonys DSLR-A850 til 18.000 kroner eller Canons Eos 5D MKII, som også ligger i nabolaget omkring de 20.000 kroner. Eos 7D står ikke tilbage for dem. Du kan fotografere op til otte billeder i sekundet, og du kan udvide ISO området til hele 12.800.

Se også:  Nu kan Fujis topkamera skyde 400 MP stillbilleder

Der benyttes en CMOS sensor som på de dyre typer, og der er en 19 punkters autofokus. Du kan naturligvis også selv vælge, hvor fokusområdet skal være. Alt i alt ser det nye 7D ud til at være perfekt til entusiasten. Vi er meget spændt på at prøve et eksemplar, så snart Canon kan levere.


TAGS
Canon
Kamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S