Home » Foto » Professionelt værktøj til smartphone-fotografen
Professionelt værktøj til smartphone-fotografen

Professionelt værktøj til smartphone-fotografen

Share

Nu er der godt nyt til alle, der vil tage bedre billeder med smartphonen. Adobe lancerer nu en ny version af den prisvindende fotoredigerings-app Photo Editor by Aviary. Appen indeholder en række nye redigeringsfunktioner og giver mulighed for synkronisering direkte med Adobes Creative Cloud. Adobe giver sine brugere gratis adgang til alle appens værktøjer i hele november

Nu er der gode nyheder til de mange danskere, der bruger smartphonen til at tage billeder med. Adobe lancerer en ny version af den prisvindende fotoredigerings-app Photo Editor by Aviary, der er blevet opgraderet med en række nye smarte funktioner.

Photo Editor by Aviary er af flere fotomedier blevet kåret som en af de bedste fotoredigerings-apps på markedet, og appen er blevet downloadet mere end 100 mio. gange på globalt plan. Photo Editor by Aviary blev i september 2014 en del af Adobe i anerkendelse af, at smartphonen er et centralt værktøj hos flere og flere fotoentusiaster over hele verden:

Se også:  Motorola One Hyper [TEST]: Hurtig opladning i halvsløj mobil

”Smartphone-kameraer er i dag af en så høj kvalitet, at man som almindelig fotoentusiast kan tage virkelig gode billeder. Men mange er slet ikke klar over, at man faktisk også kan bruge telefonen til at redigere og finpudse billederne, inden man f.eks. deler dem på Facebook og Instagram. Hvis man vil have det maksimale ud af sit smartphone-kamera, så kan en redigerings-app være en rigtig god hjælp,” siger Jes Schyum, Nordisk Kommunikationschef i Adobe.

Photo Editor by Aviary indeholder ud over en række nye smarte funktioner muligheden for synkronisering med Creative Cloud, der giver brugere adgang til Adobes kreative produkter i skyen – f.eks. Photoshop.

For 1.200 kroner gratis værktøjer i november

For at markere den nye version af Photo Editor by Aviary vil alle Aviarys effekter, stickers, rammer og overlays være gratis for brugere, der logger på appen med et Adobe-login i november måned. Værktøjerne har en samlet værdi af 1200 kr. og kan gemmes i Creative Cloud, så brugerne også kan bruge værktøjerne bagefter.

Se også:  Ny Huawei-mobil kan se om du har feber

Blandt de nye funktioner i Photo Editor by Aviary er:

• Synkronisering med Creative Cloud
Nu kan alle logge ind på appen med deres Adobe-login. Det giver mulighed for at synkronisere alle ens fotoredigeringsværktøjer og sikre, at de kan flyttes på tværs af enheder.

• Nye vignetter
Aviarys vignette-værktøj gør det let at placere både mørke og lyse vignetter over ens foto og tilpasse både størrelse, form og intensitet.

• Nye justeringsværktøjer
Nye justeringsværktøjer inkl. Highlights, Shadows, Tint og Fade giver mere kreativ frihed til at arbejde videre med ens fotos.

• Draw Brush-værktøj
Brugernes favorit, det nye tegneværktøj, har fået en ombygget børsteteknologi, der giver en mere naturlig gengivelse og oplevelse, når man tegner.

Hent appen til iOS eller Android i App Store og Google Play.


TAGS
adobe
apps
photoshop
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S