Home » Foto » Professionel fotospecialist springer ud på forbrugermarkedet med ny objektivserie
Professionel fotospecialist springer ud på forbrugermarkedet med ny objektivserie

Professionel fotospecialist springer ud på forbrugermarkedet med ny objektivserie

Share

Samyang Optics er specialiseret i objektiver til professionelle brugere. Men nu forsøger producenten noget nyt og kommer med et objektiv til fotoentusiaster

I 50 år har Samyang Optics leveret professionelle objektiver med fast brændvidde til en bred vifte af DSLR-kameraer og spejlfrie kameraer. Virksomheden oplyser, at man nu vil indtage det mere almindelige forbrugermarked med en ny serie af zoomobjektiver.

Så lad os kigge på det første nye objektiv i serien, Samyang AF 24-70mm F2.8 FE. Det kommer med en meget alsidige brændvidde. Objektivet er tilpasset mange forskellige fotosituationer, der kræver en høj billedkvalitet. Det er ifølge den sydkoreanske producent fantastisk til portrætter, landskaber og livsstilsfotografering.

Samyang AF 24-70mm F2.8 FE har Samyangs lineære stepmotor, der skal imødekomme fotografers og videgrafers krav om en lydsvag og mere præcis kontrol med store og tunge linsegrupper. Objektivet fungerer hurtigt og med glidende bevægelser ved videooptagelser, hvilket giver kinematografiske overgange, oplyses det.

Se også:  Panasonic klar med Lumix GH6: Videomonster med høj opløsning

Den parfokale funktion opretholder fokus på motivet, når der zoomes ind eller ud og minimerer fokus-breathing. Den lineære MF-kontrol er praktisk for videografer, idet den danner et drejningsmoment på fokusringen tæt på det, som kendt fra et manuelt videoobjektiv, når der optages video med manuel fokus.

Skarphed fra hjørne til hjørne

Objektivet leverer en flot billedkvalitet med en fantastisk skarphed fra hjørne til hjørne takket være den avancerede optiske opbygning, der består af 17 elementer i 14 grupper (2 ASP, 1 H-ASP, 3 HR og 3 ED), lover Samyang.

Objektivet bruger en lysstærk f/2.8 blænde, der giver en blød baggrundssløring og effektivt adskiller motivet fra baggrunden ved hjælp af en smal dybdeskarphed samt giver et enestående billede i en ultrabred vinkel, hvor baggrunden komprimeres. De ni blændelameller skulle skabe en blød og naturlig bokeh.

Se også:  Nyt og smart modulsystem gør det nemmere for fotografer at optage på ssd
Samyang-objektiv.

Samyang-objektivet uden kamera. Øverst er det monteret på et Sony-kamera.

Objektivhuset er fremstillet af let aluminium og vejer 1027 gram uden modlysblænde. Objektivet er beskyttet med vejrforsegling, og man skal kunne bruge det under selv barske vejrforhold.

Der findes en specialkontakt på siden af objektivet, som kan bruges til at justere blænden med fokusringen. Man kan indstille forskellige funktioner på kontakten med Lens Station, og flere funktioner tilføjes ved fremtidige opdateringer af firmwaren.

Det nye objektiv kan leveres fra midten af november til 6699 kroner.


TAGS
foto
Kamera
objektiv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S