Home » AOD Pro » Professionel printer kan nu bruges til at producere fotobøger
Professionel printer kan nu bruges til at producere fotobøger

Professionel printer kan nu bruges til at producere fotobøger

Share

En ny fotoprinter fra Epson giver fotokopibutikker nye varer på hylden. Med duplex-funktion kan printeren blandt andet bruges til fotobøger og kalendere

Epson har opdateret leverandørens professionelle printer til fotoproduktionsvirksomheder. Epson SureLab SL-D800 efterfølges af den nye SL-D1000. Den tilbyder en række funktioner og forbedringer, som kan give fototjenesterne nye varer på hylderne.

En nøglefunktion er introduktionen af duplex-udskrivning. Dette gør det muligt for detailhandlere at udvide deres produktpalette fra simpel fotoproduktion til applikationer af højere værdi såsom personlige fotobøger, kalendere og kort – et område på markedet, der er stigende efterspørgsel på, og som bliver mere og mere populært, forklarer Epson.

Udskrivningshastigheden er øget, og der er automatisk arkudskrivning (100 A4-ark) samt understøttelse af rullemedier. Printerlevetiden er ifølge Epson fordoblet til 400.000 stk. 10×15-udskrifter.

Blækposer afløser patroner

Blækpatronerne er blevet erstattet af Epsons integrerede blækpakkesystem med blækposer med 25 procent mere blæk sammenlignet med SL-D800. Det betyder mindre hyppige blækskift og derfor mindre vedligeholdelse. Blækpakkerne medfører mindre spild end patroner, så man i mindre grad skal bekymre sig om affaldshåndteringen på stedet, argumenterer Epson.

Se også:  Spar trykningen – udskriv selv mærkater til små produktioner

Et forbedret varmesystem skulle gove hørbart mere støjsvag udskrivning og reducere strømforbruget.

Trådløs tilslutning

Tilslutningsmulighederne er blevet udvidet til at omfatte LAN og Wi-Fi ud over USB, hvilket øger fleksibiliteten i printerens placering.

Andre nye designfunktioner omfatter en integreret outputbakke og et LCD-display, der kan forbedre håndteringen af opgaver.

Basisenheden er 16 procent mindre og 24 procent lettere sammenlignet med SL-D800.

Med understøttelse af Epsons Cloud Solution Port kan kunderne opnå større kontrol, når de overvåger produktionen, tilgår produktionsdata via fjernadgang eller fra butikken via en pc eller smartenheder.

Udskrivning fra mobiltelefon

Ved lanceringen vil mobilapps være tilgængelige for både detailhandlere og slutbrugere, så kunderne kan få billederne på deres mobiltelefoner udskrevet i butikken.

Se også:  HP Envy 6020e [TEST]: Simpel printer med netproblemer

“Det er nemt at se, hvorfor vi kalder SL-D1000 banebrydende inden for fotoproduktionsmarkedet. Hver eneste funktion, der er udviklet fra bunden, er designet til at forbedre produktiviteten og give vores kunder den ultimative fleksibilitet. Detailhandlere og kopieringsbutikker oplever, at forretningsområdet er endnu hårdere, så vi gør det muligt for dem at generere større omsætning i et vækstområde i branchen ved at tilbyde en skalerbar løsning, når den sæsonafhængige efterspørgsel øges, og fleksibiliteten gør det nemt at køre forskellige typer job på tværs af flere printere,” siger Michaela Stolle, Product Manager, Pro-photo, Epson Europe.

Den nye printer vil i versionerne SL-D1000 og SL-D1000A være tilgængelige fra januar.


TAGS
fotoprinter
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S