Home » Mobiltelefon » iPhone 7 i helt ny farve
iPhone 7 i helt ny farve

iPhone 7 i helt ny farve

Share

iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition er en livlig rød udgave af Apples mobiler, hvor hvert salg bidrager til Den Globale Fond

“Siden vi begyndte vores samarbejde med (RED) for 10 år siden, har vores kunder haft en betydelig indflydelse på bekæmpelsen af aids, når de har købt vores produkter – lige fra den originale iPod nano (PRODUCT)RED Special Edition til de nutidige Beats-produkter og -tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch,” sagde Tim Cook, Apples CEO ved annonceringen i går. “Lanceringen af denne specialudgave af iPhone i en smuk rød finish er vores største (PRODUCT)RED-tilbud indtil videre, hvor vi fejrer vores partnerskab med (RED). Og vi kan ikke vente på, at kunderne får den i hænderne.”

Se også:  Her er månedens mest solgte mobiler

“Apple er verdens største virksomhedsdonor til Den Globale Fond og bidrager med over 130 millioner USD som en del af partnerskabet med (RED),” sagde Deborah Dugan, CEO for (RED). “Ved at kombinere den globale rækkevidde af verdens mest populære smartphone med vores indsats for at give adgang til livreddende ARV-medicin i Afrika syd for Sahara har kunder nu en usædvanlig mulighed for at gøre en forskel og bidrage til Den Globale Fond gennem købet af denne nye smukke (PRODUCT)RED iPhone.”

Bekæmper aids i Afrika

(RED)s vigtige arbejde giver adgang til livreddende hiv/aids-programmer i Afrika syd for Sahara, hvor over to tredjedele af verdens hiv-positive befolkning bor. 100 % af hele det beløb, der rejses af (RED), går direkte til Den Globale Fonds hiv/aids-bevillinger, som leverer programmer til test, rådgivning, behandling og forebyggelse, og der fokuseres særligt på at eliminere overførslen af virusset fra mødre til deres spædbørn. Siden (RED) blev grundlagt i 2006, har organisationen genereret over 465 millioner USD til Den Globale Fond, med over 130 millioner USD alene fra Apple.

Se også:  Apple idømt kæmpe bøde for at gøre gamle iPhones langsommere

iPhone 7 og iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition bliver tilgængelig i modeller med 128 GB og 256 GB fra 6.699 kroner på Apple.com og i Apple Stores samt fra autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte teleudbydere (priser kan variere). Specialudgaven (PRODUCT)RED iPhone slutter sig til iPhone 7-finisher i jetsort, sort, sølv, guld og rosaguld.

 


TAGS
iPhone
product red

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S