Home » AOD Pro » It-producenter kan fortsætte jublen – ny trend holder ved
It-producenter kan fortsætte jublen – ny trend holder ved

It-producenter kan fortsætte jublen – ny trend holder ved

Share

Hvis man skal tro en ny undersøgelse, behøver producenter af mødeteknologi ikke tage armene ned i takt med, at corona-pandemien ebber ud. Efterspørgslen på produkter og løsninger forsvinder ikke

Det er gyldne tider for de producenter i it-industrien, som udvikler hardware og software til onlinemøder – men også for de mange andre leverandører i branchen, som profiterer af det store behov for opgradering af det voksende antal hjemmekontorer.

Leverandørerne kan endda beholde hænderne op og juble videre, hvis man skal tro en ny undersøgelse fra PwC, hvor man har spurgte lige godt 500 erhvervsledere. Salget ophører ikke den dag, vi alle er blevet vaccineret mod covid-19.

For selv når alle restriktioner er ophørt, vil halvdelen af erhvervslederne begrænse deres erhvervsrejser. Blandt de store virksomheder gælder det hele 7 ud af 10. Dermed er der udsigt til en markant nedgang i erhvervsrejser, efter covid-19-restriktionerne ophører – og altså fortsat et stort behov for digital mødeteknologi.

Corona har skabt adfærdsændring

Ifølge den nye pulsmåling fra PwC har corona medført adfærdsændringer, som vil vare ved, selv efter alle restriktioner ophører. Således svarer 48 procent af erhvervslederne, at de forventer, at deres virksomhed vil begrænse antallet af erhvervsrejser.

Se også:  Basale IP-telefoner skal sikre god telefonlyd til mindre virksomheder

“Målingen understreger, at covid-19 ikke alene har ændret erhvervslederes adfærd nu og her, men at vi kan se frem til, at der også efter restriktionernes ophør vil være væsentlig færre, der rejser. Det skyldes, at mange har fået øjnene op for mulighederne ved digitalisering og onlinemøder. Og de færre rejser har en positiv effekt på virksomhedernes klimaaftryk, som også betyder noget for mange,” fortæller Susanne Stormer, partner og leder af PwC’s Sustainability team.

Ffter restriktionernes ophør vil der være væsentlig færre, der rejser, mener Susanne Stormer, partner og leder af PwC’s Sustainability-team.

Det er især de store virksomheder, som vil ændre måden at arbejde på, mens billedet er mere blandet blandt de mindre virksomheder.

“Det er positivt, at det særligt er erhvervsledere fra de store virksomheder, der fortsat vil begrænse erhvervsrejser. Det er typisk i de store eksportvirksomheder, der er høj rejseaktivitet. Det bliver interessant at følge, hvilken effekt det vil have på klimapåvirkningerne,” tilføjer Susanne Stormer.

Se også:  Derfor satser HP nu på videomøder med stor lancering
Hjemmearbejde fortsætter

PwC’s måling viser desuden, at 61 procent af erhvervslederne forventer, at deres virksomhed vil byde på bedre muligheder for hjemmearbejde. Og knap halvdelen af erhvervslederne (48 procent) forventer samtidig at afholde de fleste møder online, også efter restriktionernes ophør.

“Covid-19-pandemien har vist, at man kan nå rigtig langt med hjemmearbejde, der giver medarbejderne større fleksibilitet. Det kan medføre øget motivation og dermed et større engagement hos mange på grund af for eksempel forbedret work-life-balance, mindre transporttid, og bedre mulighed for at løse opgaver, der kræver høj koncentration,” fortæller Susanne Stormer – og tilføjer:

“Jeg tror derfor, at vi vil se, at mange virksomheder kombinerer hjemmearbejde og onlinemøder, så man for eksempel vil have dage, hvor alle medarbejdere møder ind på virksomheden for at sikre, at fællesskabet fortsat styrkes.”


TAGS
corona
Logitech
Onlinemøder
plantronics
Poly

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S