Home » Skærm » Apple klar med superskærm til den professionelle
Apple klar med superskærm til den professionelle

Apple klar med superskærm til den professionelle

Share

Pro Display XDR er en ny professionel 6K-skærm med glas fra kant til kant og en specialdesignet arm, der gør skærmen nærmest vægtløst

Sammen med den nye Mac Pro lanceres Pro Display XDR, der er skab til at fungere optimalt med maskinen i et professionelt setup.

Der er tale om en 32″ LCD-skærm med 6K-opløsning. Det betyder 6016 x 3384 pixels, og når man lægger det sammen giver det mere end 20 millioner pixels. Pro Display XDR leverer således en superskarp visuel oplevelse med næsten 40 % mere skærmplads end en Retina 5K-skærm.

Virkelighedstro og lysstærk

Den har bredt farveområde (P3) og ægte 10-bit farve, så man får virkelighedstro billede. Pro Display XDR har også bred synsvinkel uden for aksen, så flere personer kan se samtidigt. Antirefleksbelægning skærmer mod genskin og Apple tilbyder en innovativ ny mat valgmulighed “nano-texture”, der er ætset på nanometerniveau for at reducere reflekteret lys.

Se også:  Apple TV 4K [TEST]: Klar til den nyeste underholdning

Pro Display XDR leverer maksimal lysstyrke på 1.600 nits og takket være et avanceret system til temperaturstyring, der bruger gittermønsteret i aluminium til afkøling, kan Pro Display XDR opretholde en lysstyrke på 1.000 nits uden tidsbegrænsning. Og med kontrastforhold på 1.000.000:1 skal skærmen kunne give strålende højlys, kulsorte områder og alle detaljer derimellem.

Fleksibel fod

Pro Stand tillader både justering af hældning og højde og giver også Pro Display XDR mulighed for at rotere til lodret position, ideelt til retouchering af billeder, design af websider eller kodning. Pro Stand kan hurtigt tages af og sættes på, så den nemt kan tages med på farten.

Se også:  Ny 4K-skærm vil vise konsoller fra deres bedste side

Professionelle brugere med særlige krav til montering kan bytte Pro Stand ud med en VESA Mount Adapter. Med et enkelt Thunderbolt 3-kabel kan Pro Display XDR sluttes til alle Mac-modeller i sortimentet, herunder den nye Mac Pro, som understøtter op til seks skærme med op til 120 millioner pixels.

Apple Pro Display XDR fås fra 4.999 dollars. Pro Stand koster 999 dollars og VESA Mount Adapter koster 199 dollars. Det hele vil kunne bestilles til efteråret.


TAGS
Apple
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S