Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

AOD PRO Award 2021: PC-skærme

Acer Concept D CM3271K

Acers højtopløste skærm er med sine dybe, lækre farver optimal til professionelle grafiske opgaver, for eksempel video og billedbehandling. Den er ultralet at justere og vippe. Skarphed, også ved almindelige kontoropgaver såsom tekstbehandling, er et af Acer Concepts største forcer. Den har en god størrelse på 27”og en opløsning perfekt til alsidigt, dog professionelt arbejde.

HP Z27u G3

Det veldesignede kontor vil være godt tjent med denne 27” flot skårne computerskærm fra HP. Selv foden står nydeligt, og skærmen er nem at justere. Detaljerne bevares, selv i mørke områder, og ved opjustering af lyset brænder de ikke ud. QuadHD-opløsning ligger mellem full HD og 4K. Et fint kompromis for de fleste kontoropgaver, hvor du får tilpas mange detaljer i billeder og samtidig kan anvende skærmen til tekst og præsentation.

Asus ProArt Display PA279CV

Det er ikke bare en glimrende skærm til den, der søger stor farvenøjagtighed, men gene-relt en god allroundskærm med stærke features. Skærmen vil være anvendelig til langt de fleste typer arbejde, men den er særligt tiltænkt dem, der arbejder med grafisk arbejde. Skærmen er robust i sin konstruktion. Man snydes næsten til at tro, at standeren er af stål, men det er hård plast.

Acer 28 CB282K

Denne skærm er til at komme i nærheden af; den er ikke så hundedyr som mange andre gode skærme. Det er et skarpt og farvestærkt billede, skærmen leverer. Du får et flot ips-panel med 4K-opløsning, 10-bit farve og relativ hurtig 4 ms-respons. Skærmen er i pænt design med kun en meget smal ramme om panelet. Den monteres nemt på den runde fod, og betjeningen klares fint med knapper bagpå i siden.

AOD PRO Award 2021: Tastaturer og mus

Contour RollerMouse Mobile

Ergonomi er vigtigt, også når man er på farten. Derfor har Contour udviklet en mobil version af sin håndledsstøtte. RollerMouse Mobile hedder den

Håndledsstøtten er indrettet med en skyder, der glider på et metalrør og fungerer som musens cursor. Den sorte knap midt på, udformet som et rillet hjul, bruges til at scrolle – for eksempel på en hjemmeside. ”Knaphjulet” understøtter cursorens funktion med et dobbeltklik, hvorefter brugeren kan bevæge sig frit rundt i et åbent vindue eller dokument

En anden behagelighed ved RollerMouse Mobile er to skråtskårne knapper på hver sin side af det sorte rillehjul. Knapperne ”Copy” og ”Paste” giver som navnene antyder mulighed for hurtigt at tage en kopi af for eksempel et stykke tekst og hurtigt sætte det ind igen. Det er særdeles praktisk, for du sparer nogle tastaturgenveje.

RollerMouse Mobile leveres med en gummimåtte, der kan rulles sammen om enheden for at beskytte den under transport. Måtten kan også foldes ud og bruges til underlag. Den hæfter magnetisk, hvilket er godt tænkt.

I det hele tager anbefales RollerMouse Mobile til alle, som rejser og har meget skærmarbejde.

Læs testen her.

Contour RollerMouse Travel Kit

Som laptop-bruger vil du få en markant forbedret arbejdsstilling med dette solide kvalitets-produkt: Contour RollerMouse Travel Kit. Især er det rart, at sættet med den medfølgende holder giver mulighed for at hæve skærmen op i bedre øjenhøjde og dermed aflaste nakken. Tastaturet bliver placereret i behagelig afstand med musen lige ved fingrene. Sættet vejer op mod 1 kilo (med støtte), så det bruges optimalt på et skrivebord.

Logitech MX Anywhere 3

Denne mus ligger godt i hånden, fordi den ikke er specielt høj, og derfor bøjes håndleddet ikke meget. Pege- og langefinger ligger afslappet ned over den skrånende front, som naturligvis har to knapper. I midten finder du et stort skrollehjul. Musen opleves som hurtig og meget præcis. Læg dertil, at den på grund af sine små dimensioner kan – som navnet antyder – tages med overalt.

AOD PRO Award 2021: Headset

Jabra Evolve2 30

Evolve2 30 pakker det vigtigste ned i et prisvenligt headset. Til videosamtaler er det et fortrinligt headset. Stemmer står klart. Din egen stemme opfanges også med stor tydelighed af en mikrofon, som kan vippes ned. Et rødt ”busy light” aktiveres, når du er i et opkald, og ørekopperne lukker godt af for støj i omgivelserne. Til musik og video fungerer dette kabelforbundne headset også i en snæver vending.

Poly Voyager Focus 2

Hvis du taler meget i telefon på jobbet, skal du have et godt headset som dette Voyager Focus 2. Du får god komfort og høj lydkvalitet

Her er det perfekte headset til kontorbrug. Voyager Focus 2 fjerner støj omkring dig og leverer klar lyd i både headset og mikrofon, så både du og den, du taler med, kan fokusere på samtalen.

Headsettet er udformet som en diskret on-ear-model, der sidder utrolig let og nænsomt på hovedet.

Voyager 2 Headsettet har sensorer, som gør, at opkald besvares eller musik aktiveres, når
du tager headsettet på, og afsluttes eller mutes, når du tager det af.

Stemmer står så klart og præcist, at hvert et ord trænger igennem med største tydelighed. Faktisk er lyden så detaljeret, at du kan få stor glæde af headsettet til musiklytning.

Læs testen her.

Side 2: Bærbare computere, sikkerhed

Side 3: Udstyr til møder

Side 4: Netværksharddiske, printere

Side 5: Mobiltelefoner, routere

Side 6: Stationære pc’er, indeklima, tablets

1 2 3 4 5 6 7Forrige

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S