Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

AOD PRO Award 2021: Netværksharddiske

Qnap TS-453D

Der er fart på denne QNAP-NAS. Og du får fire pladser til harddiske, så der er masser af plads til alle virksomhedens dokumenter og filer

Denne NAS fra velrenommerede QNAP ligger i den attraktive økonomiklasse. TS-453D har fire drevbåse, og begge LAN-porte har en kapacitet på 2,5 gigabit, hvad der gør underværker for NAS’ens læse- og skrivehastighed – især når det handler om store filer.

Den centrale dataprocessor er en Intel Celeron i en ny J4125-version med fire kerner og 2 GHz clockfrekvens. Arbejdshukommelsen er som standard på 4 GB med mulighed for opgradering til det dobbelte.

NAS’en egner sig til både data og multimedier, og den har glimrende udbygningsmuligheder, hvilket gør den til et særdeles konkurrencedygtigt produkt på markedet for netværksharddiske.

Læs testen her.

Qnap TS-h886

Qnap TS-h886 er en stor, professionelt orienteret NAS, som også kan appellere til film-, foto- og musikentusiaster med store samlinger. Der er omfattende udbygningsmuligheder af hukommelse og tilslutninger, og vores foreløbige indtryk af det nye QuTS hero-styresystem med ZTS-sikkerhedsfunktioner virker meget lovende. Med otte drevpladser og en hidsig Intel Xeon-processor er TS-h886 ikke en NAS, der løber tør for plads foreløbig.

QNAP TVS-672X

Denne NAS er som skabt til mindre og mellemstore virksomheder, som har vokseværk. Bag de seks drevbåse finder man en Intel Core i3-processor samt sokler til to ssd-moduler og to PCIe-udvidelseskort. Der er plads til voldsomme datamængder. Du kan fylde op til 18 TB i hver af de seks båse. NAS’en er lynhurtig, afslører vores målinger. Farten kan optimeres yderligere med ssd-moduler i de to M.2-sokler.

Synology DS420+

Synology er kendt for gode produkter og humane priser. DS420+ er mellemmodellen i Synologys plus-serie og har fire drevbåse. Processoren er en Intel Celeron J4025 med to kerner og en clockfrekvens på 2,0 GHz. Der er to kortpladser til ssd-drev i det lynhurtige M.2-format, så ssd’en kan udnyttes som buffer-hukommelse og give hurtigere adgang til data på de fire mulige harddiske, hver med plads til 16 TB.

AOD PRO Award 2021: Printere

Canon Maxify GX7050

Der er meget godt at sige om Canon Maxify som kontorprinter. Blandt andet kan tankene og dermed deres beholdning med blæk ses gennem fronten. I praktisk brug er Maxify ret kvik, første side er ude på under 10 sekunder. Displayet er overskueligt, og det er nemt at styre funktioner og valg fra den trykfølsomme skærm. Funktioner, vi glæder os over og belønner med en anbefaling.

Epson Surecolor SC-P700

En fremragende A3+-printer, der er oplagt til virksomheder med behov for flotte eller præcise farveprint. Udskrivningerne er overbevisende, designet kompakt og støjniveauet lavt. Sortniveauet er enestående for prisklassen. Udskrivningerne, selv i høj kvalitet, foregår forholdsvis hurtigt. Omkring en side per minut. Et oplagt valg til den lille eller mellemstore virksomhed.

HP OfficeJet Pro 8022e

For den lille virksomhed kan HP OfficeJet Pro 8022e være det helt rette valg. Printeren er nem at sætte i gang, den er meget brugervenlig og kan fungere trådløst. Især ProJets brugerinterface imponerer med en lille, trykfølsom skærm, der kan vippes efter behov. HP OfficeJet Pro 8022e er solidt bygget, pænt designet og forholdsvis lydløs. En kompakt printer til det lille kontor.

Side 2: Bærbare computere, sikkerhed

Side 3: Udstyr til møder

Side 5: Mobiltelefoner, routere

Side 6: Stationære pc’er, indeklima, tablets

Side 7: Pc-skærme, tastaturer og mus, headset

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S