Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

AOD PRO Award 2021: Udstyr til møder

Poly Studio p21

Poly P21 er den komplette løsning, når du skal holde videomøder. Kvaliteten af både skærm og højttaler er så høj, at du også kan bruge den som almindelig pc-skærm

Med Poly Studio P21 får du den komplette løsning til videomøder. P21 er ikke blot en skærm og et kamera, men også gode mikrofoner, højttalere og trådløs opladning af din mobil.

Skærmen er indrammet i en skal af hård plast, som i tråd med Polys nye designprofil har et imødekommende afrundet look med lys, marmoragtig finish. I toppen sidder webkameraet, som kan lukkes til med en fysisk skyder, så du er helt sikker på at ingen ser med, når du ikke ønsker det.

Kvaliteten af både skærm og højttaler er så høj, at du vil være rigtig godt kørende på kontoret. Ikke kun når det gælder videosamtaler (med Teams, Meet, Zoom eller en af alle de andre tjenester). Også almindelige kontoropgaver håndterer den skarpe og farvestærke full HD LCD-monitor på glimrende vis, mens de 2 x 10 W stereohøjttalere præsterer rigtig fint til både musik og film.

Poly Studio21 vil således være en fremragende allround-løsning til kontoret, hvis 21,5″-formatet passer til dit behov.

Læs testen her.

Jabra PanaCast + HP Elite Slice

To producenter er gået sammen om at skabe et komplet videomødesystem. Det hele er overbevisende kompakt og fungerer gnidningsløst. Løsningen fra Jabra og HP er meget brugervenlig. Design og produktkvalitet er på højt niveau. Jabra er eksperter på video og lyd, og HP kommer med den kompakte computer, som gør løsningen brugbar til flere formål end en ren kameraløsning til mødelokalet.

Logitech Brio 4K

Logitech Brio 4K Stream Edition er det mest professionelle webkamera, AOD har oplevet og testet. Optagelsen af billede og lyd er i særklasse. Prisen kan virke afskrækkende, men vil næppe afskrække professionelle, hvis kameraets kvaliteter kan løfte en præsentation fra godkendt til overbevisende. 4K-opløsningen er blot toppen af en længere featureliste med blandt andet HDR, 65 graders synsvinkel og 60 delbilleder i sekundet.

Poly P15

Vil du fremstå professionelt, når du holder videomøder, er Poly P15 et fantastisk værktøj. Videobaren er nem at bruge og har stærk teknologi til lyd- og billedoptimering. Poly P15 er nydeligt skabt som en lydbar. Den har stoffront, større højttalere med fine lydkomponenter og to USB-porte med pass-through. Kameralinsen er stor med lysstærk objektiv og 4K, og der er anvendt teknologi, som man sjældent ser i et webcam.

Poly Sync 20+

Poly Sync 20+ er en flot, rejsevenlig højttaler, der løser flere af de lydbehov, man ofte møder på farten. Designet er stilfuldt og afslappet med stoffront og aluminiumskant. Den sikrer en fremragende samtalelyd i begge ender ved både telefon- og videomøder, og kan fint bruges til musik. Batteritiden er 20 timer. At den så samtidig fungerer som powerbank er en herlig bonus oveni.

Trust Iris

Trust Iris er et større konferencesystem, hvor videokameraet og mikrofonsystemet fanger alle detaljer. Automatikken gør det meste af en videofotografs arbejde, og lyden fra højttalersektionen er klar og behagelig. Du får præcis de funktioner, som du i de fleste tilfælde har brug for. Iris zoomer ind på den, der taler. Også når vedkommende bevæger sig. Det har 4K-kamera og handy fjernbetjening.

Side 2: Bærbare computere, sikkerhed

Side 4: Netværksharddiske, printere

Side 5: Mobiltelefoner, routere

Side 6: Stationære pc’er, indeklima, tablets

Side 7: Pc-skærme, tastaturer og mus, headset

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S