Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

AOD PRO Award 2021: Bærbare computere

Dell XPS 15

En veldesignet maskine af forrygende kvalitet og med kræfter af den absolut højeste kaliber. XPS 15 er udstyret med en i9-processor, et GeForce GTX 1650 Ti grafikkort med 2 GB hukommelse. Der er desuden 32 GB ram og en M.2-ssd på 1 TB. Ydelsen er således af en kaliber, der kan matche selv stærke stationære computere. En bedre bærbar til det mobile arbejde er svært at finde.

HP Elitebook Dragonfly G2

En utrolig veldesignet letvægtslaptop med store kræfter og et godt udvalg af tilslutninger. Det er anden generation af Dragonfly-computerne, og med en vægt på 0,99 kilo lægger G2 sig unægtelig i den lette ende af markedet. Det er en maskine, som på alle leder og kanter føles som førsteklasses kram. Tastaturet er blandt de bedste, vi har oplevet i en bærbar, og det samme kan siges om den relativ store touchpad.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

En Lenovo ThinkPad er nærmest lige så ikonisk som en Porche 911, og sammenligningen holder da også, hvad angår holdbarhed, hastighed og pris. Lenovo ThinkPad X1 Carbon lever op til sit ry som en luksusbærbar til den kræsne bruger. Blandt andet Photoshop går ganske kvikt takket være 16 GB hukommelse. Den er ekstremt lækkert bygget trods sin lave vægt, og kun få detaljer afholder os fra at give den testede model topkarakter.

Lenovo Thinkpad X1 Nano

Denne laptop bør være dit førstevalg, hvis mobilitet og lethed er højest oppe på ønske-listen. Vægten er 907 gram, og tykkelsen er blot 14 mm. Trods det kompakte format leverer Intel Core i7-processoren godt med rå regnekræfter til denne ekstremt lækre maskine. Tasterne har perfekt modstand og fin vandring. Skærmen – på 13″ – står flot og skarpt. Med 100 procent rgb-farverum egner den sig godt til grafik og foto.

Lenovo Yoga Slim 9i

Kombinationen af høj hastighed, lav vægt og elegant indpakning gør Lenovo Yoga Slim 9i til lidt af en perle. Det er et helt igennem sammenhængende og vellykket produkt. Skærmen er fantastisk god, den opleves som detaljeret og lækker. Til hverdagsbrug er Yoga fin, da den er tynd og let, og læderoverfladen betyder, at den er nem at holde med en hånd, når den er klappet sammen.

MSI Prestige 14 EVO

Designet, vægten og bestykningen sammenholdt med gode detaljer såsom fin skærm, fremragende tastatur og andre finesser gør sammen med prisen denne MSI til et godt alternativ til de mere udbredte brands i business-segmentet. MSI Prestige 14 EVO tilbyder de forbindelser, vi forventer, og ydelsen er høj. Blandt andet takket være Intel Core i7 og en hukommelse på 16 GB.

MSI Prestige 15

MSI er oppe mod stærke konkurrenter fra HP og Lenovo, men er med sit design og gaming-potentiale et stærkt bud på en bærbar til både arbejde og underholdning. Maskinens Core i7-processor og Nvidia GTX-grafikkort gør den i allerhøjeste grad gearet til at håndtere tungere grafikopgaver. Målgruppen får en særdeles vridningsstabil bærbar, der med sine 1,65 kilo og 1,6 cm tykkelse bestemt egner sig til den omkringfarende leder.

AOD PRO Award 2021: Sikkerhed

ESET business

Eset Business er en god og solid sikkerhedsportal, der passer fint til både små og store virksomheder, og som er nem at installere

I takt med at virksomheder flytter deres installationer op i skyen, skal filer og programmer beskyttes på andre måder. De lokale computere, end-points, skal stadig sikres, men det skal filer og mails, der ligger i skyen også, og det kræver andre løsninger end de klassiske.

Eset Business er en rigtig god og solid sikkerhedsportal, der passer fint til både små og store virksomheder. Den beskytter såvel lokale end-points som hele Microsoft 365-installationen, er let at rulle ud og giver et fortrinligt overblik over virksomhedens aktuelle it-sikkerhedssituation.

Læs testen her.

Side 3: Udstyr til møder

Side 4: Netværksharddiske, printere

Side 5: Mobiltelefoner, routere

Side 6: Stationære pc’er, indeklima, tablets

Side 7: Pc-skærme, tastaturer og mus, headset

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S