Home » AOD Pro » AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter
AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

AOD PRO AWARD 2021: Her er de bedste testede professionelle it-produkter

Share

En ny tradition er skabt. Velkommen til AOD PRO Award 2021, hvor AOD fejrer de gode hardware- og softwareløsninger med en uddeling af awards til alle de bedste, testede produkter gennem det sidste år

Velkommen til AODs første kåring af årets mest markante professionelle it-produkter – alle dem, redaktionen har peget på blandt de mange hardwareenheder og softwareløsning­er, vi har haft forbi testbænken i det forløbne år. Det er et stort øjeblik og begyndelsen til en ny tradition. Vi planlægger at kåre (endnu flere) professionelle produkter næste år og de følgende år, så AOD PRO Award er kommet for at blive.

Men hvorfor overhovedet etablere en ny award? Verden mangler vel ikke priser og udmærkelser? Nej, det gør den måske ikke, men netop professionel it trænger til mere fokus.

Den hybride arbejdsplads booster

It-produkter og it-teknologi er de senere år druknet lidt i strømmen af skytjenester, it-strategier og streaming. Men det er teknologien bag det hele, som driver værket. Ja, hele samfundet er et hundrede procent afhængigt af elektroniske produkter og den tilhørende software. Hvis den nye AOD PRO Award kan flytte noget opmærksomhed, så er målet nået.

Man kan indimellem læse, at hardware er truet af skyen. Logikken er, at hardwaren flytter op i skyen, og så har virksomheder og andre arbejdspladser gradvist mindre og mindre brug for de konkrete produkter, som har drevet hele it-kanalen siden engang i 1980’erne.

Det kan ikke være mere forkert. Covid-19 skabte et helt nyt marked for it-produkter, nemlig hjemmekontorerne. Den hybride arbejdsplads er det, som dukker frem, nu hvor pandemistøvet har lagt sig. Det har skabt så stor en efterspørgsel efter it-produkter, at verden her i andet halvår af 2021 i voldsom grad står og mangler elektroniske komponenter.

Mobiltelefonen er anden driver. Enhver dansker fra 10 år og opefter har en mobiltelefon – og selvfølgelig også alle medarbejdere i virksomheder og ansatte i den offentlige administration. Det (og hjemmekontorerne) har sat et stort og brandvarmt spotlys på sikkerhed og affødt et kolossalt behov for sikkerhedsløsninger, hvilket igen har boostet hardware- og softwaresalget i stor skala.

Strategisk for smv’erne

I dag taler man om, at it og skyen er strategiske elementer i store virksomheder. Men det er det sandelig også i de små og mellemstore virksomheder, som vi har så mange af i Danmark. Hvordan skal de vælge de rigtige produktløsninger, og hvad betyder det for deres forretning og sikkerhed? It-produkter er vigtigere end nogensinde for lønsomhed og overlevelseskraft.

Ifølge analysevirksomheden The Business Research Company vokser det globale hardwaremarked fra 5451 milliarder kroner i 2020 til 5964 milliarder kroner i år, en stigning på 9,4 procent. Markedet ventes at nå 7442 milliarder kroner i 2025.

Der er mange milliarder grunde til at fejre de bedste på markedet, også de kommende år. Velkommen til AOD PRO Award 2021.

På de næste sider kårer AODs testhold vinderne af AOD PRO Award 2021 – udvalgt blandt alle de bedste, testede professionelle produkter hen over det seneste år. Award-vinderne er delt op i produktkategorier, så du nemt kan gå på opdagelse i listen og finde inspiration til dit næste indkøb af hardware og løsninger. Læs videre på de næste sider …

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
aod pro
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S