Lenovos bærbar kan forvandles til en komplet hjemmebiograf

Lenovos bærbar kan forvandles til en komplet hjemmebiograf

Share

Yoga C930 kan flippes om til et lille tv, har roterende soundbar med Dolby Atmos som hængsel samt en 4K-skærm, der understøtter Dolby Vision HDR 

Lenovo er ikke kommet tomhændet til årets IFA-messe. Ved en stor presseevent her til aften har producenten bl.a. præsenteret to nye Yoga’er. Topmodellen hedder Yoga C930 og er en aluminiumsbeklædt lækkerbisken med et par ret raffinerede detaljer.

Mest bemærkelsesværdigt er at det velkendte hængsel med urmekanik er udskiftet med en roterende soundbar. Udover at gøre den flipbare 360 graders funktion mulig, leverer den lyd til musik og film. Understøttelse af Dolby Atmos sikrer en surround-agtig oplevelse i film og spil.

Se også:  Nu får du Dolby Atmos på Apple TV

Læg dertil en skærm, der understøtter Dolby Vision HDR og fås med opløsning op til 4K, og du har du noget der bør kunne udgøre en ret anstændig bærbar hjemmebio.

Masser af power

Intel-processorer af 8. generation leverer maskinkræfterne, så der bør være rigelig overskud til såvel spil som videoredigering og de fleste andre opgaver man kan finde på at udsætte en bærbar computer for.

Som en ekstra gevinst gemmer der sig en pen bag i computeren, så du kan tegne, tage noter og meget andet, præcis som med en god gammeldags kuglepen.

Lenovo Yoga C930 er på markedet i slutningen af september til priser fra 1.499 euro (cirka 11.000 kroner).

Se også:  Verdens smarteste gadget-taske?
Del denne