Home » Sikkerhed » Prisvenlige sikkerhedskameraer fra Panasonic
Prisvenlige sikkerhedskameraer fra Panasonic

Prisvenlige sikkerhedskameraer fra Panasonic

Share

Panasonic er klar med hele 13 nye entry-level netværkskameraer, som byder på høj billedkvalitet og stærk opkobling

Panasonic har annonceret sin nye i-Pro Extreme U-Serie af netværkssikkerhedskameraer.

Familien, der består af 13 nye inden- og udendørssikkerhedskameraer, er mere prisvenlige entry-to-mid-level alternativer i Panasonics portefølje. Producenten lover dog at man får den sammen ydeevne, skarphed i billedkvaliteten og pålidelighed, som i de dyrere modeller.

U-serien byder på en bred vifte af kameraer med både dome- og cylinderform, med fikseret eller justerbar fokusobjektiv, Full HD og 4MP samt er både vand- og vejrresistent.

Den nye serie er således oplagt til prisbevidste organisationer inden for undervisning, logistik, sundhedssektoren, kontormiljøer og detail.

Se også:  Panasonic JZ1000 [TEST]: God betjening og forrygende billedkvalitet
Intelligent software

U-serie-kameraerne giver klare billeder både nat og dag og i dårlig belysing, og IR-LED-teknologi sikrer klare farver og et skarpt billede døgnet rundt. Kameraerne benytter sig af Panasonics iA (Intelligent Auto)-teknologi til at tilpasse kameraets indstillinger automatisk alt efter lys, motiv og scene for at undgå forvridninger i billedet såsom motion blur ved motiver i bevægelse.

Kameraernes Super Dynamic-evner sikrer en bredere vækkevidde, så alle hjørner og kroge bliver dækket. Den indbyggede korridor-tilstand tilpasser kameraets synsvinkel til også at dække trapper, og lange korridorer kan blive overvåget af et enkelt kamera.

Udendørsmodellerne lever op til Panasonics renomme om at være både modstandsdygtige og holdbare og er modstandsdygtig mod hærværk via IK10-beskyttelse samt vand og støv og leveres med rustbeskyttede skruer.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Ligesom alle andre kameraer i-Pro Extreme-platformen benytter U-serien H.265-komprimering og intelligent software til at reducere mængden af videodata for at mindske forbruget af båndbredde og behovet for lagringsplads og dermed også omkostningerne.

Det intelligente design og indpakning af U-serien gør den hurtig og let at installere. Du kan eksempelvis forberede og forbinde kameraerne før installation, imens de stadig er i deres emballage. De kommer også med motoriseret zoom og autofokusfunktion for hurtigere installation.

De første kameraer fra U-serien vil være tilgængelig i april, og flere nye modeller bliver frigivet i løbet af året.


TAGS
overvågning
Panasonic
sikkerhedskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S