Home » Andet » Prisvenlig power til pc’en
Prisvenlig power til pc’en

Prisvenlig power til pc’en

Share

Kingstons nye SSD drev er en god og billig måde at sætte fart på desktoppen

Kingston annoncerer i dag sit nye SSDNow V Series 40 GB Accelerator Drive. Drevet er den seneste tilføjelse til SSDNow, og skulle ifølge producenten være en af de bedste og billigste måder at sætte fart på opstart og nedlukning af enhver desktop-pc samt starttiden for programmer.

“Med SSDNow V Series 40GB Accelerator Drive kommer man med det samme til at opleve en forbedring af sin pc’s ydelse, og disken formindsker energiforbruget på hjemmecomputeren. Prisen er væsentlig billigere, end hvad man skulle give for en ny og hurtigere computer.” siger Michael Lysholt-Nielsen, dansk landechef for Kingston Technology.

Se også:  Seagate IronWolf 525 1 TB [TEST]: Drev med udvidet garanti

”Hvis man opgraderer sin desktop med et SSDNow 40GB drev, kan man faktisk gøre starten af browsere som Explorer eller Firefox eller andre programmer som iTunes eller Photoshop næsten 4 gange hurtigere end på en computer med traditionel harddisk.”

Prisen for drevet ligger på 581,32 kroner (et dejligt rundt beløb). Ønsker man et alt-i-et bundle kit med kloningssoftware, 2.5” til 3.5”-beslag, SATA kabel og forlængerledninger til strømkabel kan det fås for 613,96 kroner. Klonings-softwaren og den medfølgende manual gør det enkelt at flytte indholdet fra ens eksisterende harddisk over på SSDNow-drevet.


TAGS
Kingston
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S