Home » Lagerenheder » Prisvenlig ssd, hurtig og stor
Prisvenlig ssd, hurtig og stor

Prisvenlig ssd, hurtig og stor

Share

Intel SSD 335 forener god ydelse med en brugbar kapacitet

Ssd har været med til at forandre den brugeroplevelse, vi kan forvente af computerne i dag. En hurtig ssd er med til, at brugernes oplevelse ved computeren forløber meget mere gnidningsfrit.

Den største hindring har hidtil været prisen, og som regel har man måtte nøjes med ssd’er på 64GB eller 128GB. Især førstnævnte størrelse er lige i underkanten for et systemdrev. Men nu er priserne faldet en del.

Intel SSD 335 Series, med modelnavnet SSDSC2CT240A4 har med 240GB en god brugbar størrelse. Den fyldes ikke sådan lige op af operativsystemet og de filer, som mange programmer kræver, skal installeres på systemdrevet, uanset om man installerer selve programmet på et andet drev.

Selv om Intel SSD 335 series ikke hører til blandt de allerhurtigste ssd’er på markedet i dag, er der langt op fra de ‘budget’ ssd’er, som tidligere var de eneste, der var til at købe for den ganske normale forbruger.

Se også:  Verbatim lancerer nyt gaming-brand med hurtige diske til pc og konsol

Moderne og hurtig

Den testede Intel SSD335 var et såkaldt opgarderingskit, hvor der medfulgte monteringsbeslag. Der er tale om et sata 6Gb/s drev fremstillet af 20nm MLC (Multi Layer Cell) nand flash celler.

Der angives en sekventiel læsehastighed på 500 MB/s og en sekventiel skrivehastighed på 450 MB/s. Drevet skulle ligeledes være i stand til at klare henholdsvis 42.000 IOPS ved læseopera- tioner samt 52.000 IOPS ved skriveoperationer. Begge ved tilfældigt valgte data.

IOPS, der betyder input/output operations per second, er en anden måde at anskue hastigheden for et drev end angivelser baseret på, hvor mange MB/s der kan flyttes.

Som altid er der tale om optimale værdier, som brugeren ikke nødvendigvis vil opleve. Men ud fra disse tal er der tale om et hurtigt drev, der dog ikke er tænkt at skulle konkurrere med de hurtigste på markedet. En god ting er de tre års garanti, som medfølger.

Nogle målinger

Vi målte hastigheden på Intel SSD335 med tre forskellige benchmarkprogrammer. Den første var HD Tune 5.00 Pro. Her målte vi den gennemsnitlige sekventielle læsehastighed til at være 165,2 MB/s.

Se også:  Samsung SSD 980 Pro 2TB [TEST]: Det ultimative lager til din pc

Det lyder ikke af alverden, men filtesten viste da også en sekventiel læsehastighed på 264 MB/s og en sekventiel skrive- hastighed på 239 MB/s. Det er ganske gode værdier, især at skrivehastigheden holder stand i forhold til læsehastighedem. Søgetiderne var glimrende i den generelle test med 0,065 ms.

I AS SSD benchmarken lå den sekventielle læsehastighed på 265 MB/s og den tilstvarende sklæivehastighed på 244 MB/s. Meget lig målingerne i HD Tune. IOPS måltes til 42.000 og 41.000.

CrystalDiskMark lagde sig med sekventielle læsehastigheder på 266 MB/s og læsehastigheder på 253 MB/d meget tæt op ad de to andre testprogrammer.

Ved IOPS viste CrystalDiskMark 48.000 IOPS ved såvel læse- og skriveoperationer og ‘Queue Depth’ på 32. Meget lig målingerne i HD Tune ved samme indstilling. Alt i alt er der ingen tvivl om, at Intel SSD 335 leverer varen. Man får meget for pengene.


Intel SSD 335
  • Ydelse
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Meget fristende tilbud til den som overvejer at opgradere sin computer eller anskaffe en ny. Stor 240GB kapacitet, god ydelse og det til en fornuftig pris. Et rigtigt godt bud på et fornuftigt systemdrev.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
intel
SSD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S