Home » Hjemmeunderholdning » Prisvenlig soundbar fra Sony
Prisvenlig soundbar fra Sony

Prisvenlig soundbar fra Sony

Share

Sony HT-S400 bringer biograflyden ind i din stue med surround-lyd og subwoofer, men den koster kun lidt over to tusind kroner

De fleste tv’er har godt af en opgradering på lydfronten. Ofte skal der ikke særlig meget til at forbedre lyden betragteligt.

Med HT-S400 har Sony skabt en prisoverkommelig løsning.

Stor surround og dyb bas

Ved hjælp af Dolby Digital og S-Force Pro Front Surround – Sonys virtuelle surroundteknologi – skal den nye soundbar være i stand til levere en stor og omsluttende lyd. På fronten er anvendt X-Balanced-højttalerenheder i en unik rektangulær form, som maksimerer membranområdet og reducerer udsving, mens lydtrykket bevares, hvilket skal resultere i mindre forvrængning og større vokalklarhed.

Se også:  Sony Xperia 10 III [TEST]: Mediemobil med motorproblemer

X-Balanced højttalerenheden kommer desuden med Separated Notch Edge-teknologi, som forbedrer den vertikale amplitudesymmetri, der er vigtig for lydens klarhed.

Med soundbaren følger en kraftfuld, trådløs subwoofer med 160 mm højttalerenhed, der skal levere dyb og rig bas, som fordyber dig i en medrivende seer- og lytteoplevelse.

Nem forbindelse

HT-S400 kan tilsluttes trådløst til et Sony Bravia-tv, så du er helt fri for ledninger. Soundbarens indstillinger fremgår automatisk i dit Bravia-tv’s Quick Settings-menu, hvilket gør det nemt at styre både lydindstillinger og lydstyrken med Bravia-fjernbetjeningen.

Fjernbetjeningen giver nem adgang til både Voice-tilstand, der leverer klar dialog, eller Night-tilstand, så du kan se tv uden at vække resten af huset.

Se også:  Sony A80J [TEST]: Fint OLED med småknaster

Sony har i mange år arbejdet på at udvikle bæredygtige materialer, der lever op til deres høje krav til lydkvalitet. Subwooferens bagpanel er således lavet af genbrugsplast, specialudviklet af Sony.

Sony HT-S400 bliver tilgængelig fra april 2022 til en vejledende udsalgspris på 2300 kr.


TAGS
hjemmebio
Sony
soundbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S