Home » Mobiltelefon » Prisvenlig mobil med vildt batteri – klarer mindst tre dage på en opladning
Prisvenlig mobil med vildt batteri – klarer mindst tre dage på en opladning

Prisvenlig mobil med vildt batteri – klarer mindst tre dage på en opladning

Share

Motorola moto g9 power har et kolossalt 6.000 mAh batteri, som uden problemer får dig igennem tre dage på en opladning. Dertil kommer et højtopløst 64 MP kamera og en Snapdragon-processor

Batterilevetiden er fortsat noget af det, der kan halte lidt på nyere mobiler, men med moto g9 power er alt sat ind for at sikre dig rigelig strøm.

Mobilen kommer med et enormt 6.000 mAh. Det er betydeligt mere end vi ser i comsumer-mobiler normalt, selv i de største og dyreste af slagsen.

Batteriet skal være i stand til at holde mobilen kørende i op til 60 timer på en opladning. Og når nu de fleste har for vane at sove et par gange, inden der er gået 60 timer, kan vi formentlig godt runde op til cirka tre dage på en opladning, hvis ikke mere.

Se også:  Samsungs foldbare er stærkt forbedret - her er Galaxy Z Fold2

Hvor hurtigt mobilen så oplades igen, melder historien dog intet om.

Trods det store batteri synes moto g9 power ikke specielt tyk.

Trods det store batteri synes moto g9 power ikke specielt tyk.

Tredobbelt kamera

I det hele taget er det ret småt med informationer i den udsendte pressemeddelelse. Den lover fantastisk skærmoplevelse, men fortæller ikke hvilken type eller hvor stor skærm moto g9 power har.

Vi får ligeledes at vide at der er anvendt en Snapdragon-processor, men ikke hvilken. Dog specificeres det, at der er 4 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Basale kameraspecifikationer er ligeledes oplyst. Der er tale om et tredobbelt system med 64MP hovedkamera med Quad Pixel-teknologi. Dertil kommer en dybdesensor til bokeh-effekter samt et makrokamera, og så er der også en blitz. Der er desuden et 16MP frontvendt selfie-kamera, der ligeledes gør brug af Quad Pixel-teknologi.

Se også:  Hvad skal vi med 5G? Her er 3 gode grunde til at springe på

En redesignet kamera-app gør de mest benyttede kamerafunktioner let tilgængelige i bunden af skærmen og tilfører funktioner som spot colour video, som lader dig fastholde bestemte farver i billedet og gør alt andet sort/hvidt.

En dedikeret Google Assistant-knap på siden af hver enhed hjælper dig til hurtigt at finde svar og få tingene gjort alene ved brug af stemmen.

Overkommelig pris

Prisen er blandt de oplysninger vi heller ikke får. Den vil blive oplyst senere. Da der er tale om en g-model, så kan vi dog være ret sikre på, at den ikke bliver høj. Vores gæt vil være 2-2.500 kroner. Forgængeren moto g8 power kostede 1.999 kroner.


TAGS
batteri
Motorola
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S