Pristjek: Her får du billigst mobilt bredbånd i hele EU

Pristjek: Her får du billigst mobilt bredbånd i hele EU

Share

Feriesæsonen nærmer sig, og for mange betyder det en tur sydpå. Det er dog surt at mangle internetforbindelse, når man skal finde vej eller poste feriebilleder på sociale medier. Fri roaming i EU er inkluderet i mange mobilabonnementer, men der er forskel på hvor meget data du kan bruge og hvad det koster 

Sidste år blev der åbnet op for fri roaming, så du kan gå på nettet med mobilen i EU uden roaming-gebyr. Der er dog forskel på, hvor meget data du kan få lov at bruge, og hvad abonnementerne med fri roaming koster. Samlino har sammenlignet priserne fra de forskellige udbydere.

Først har de undersøgt, hvor du får mulighed for at gå på det mobile internet for færrest penge.

Billigst roaming i EU.

Billigste roaming i EU.

Det er Lebara der giver den absolut billigste billet til fri roaming. For kun 25 kroner om måneden kan du gå på nettet i EU. Du slipper endda også for oprettelsesgebyr, men til gengæld får du kun lov at bruge 1 GB data om måneden. Det er fint til mails og en smule Facebook, men ønsker du at streame og dele mange billeder, så løber du hurtigt tør for data. Her kan Telia være en bedre løsning. For 99 kroner om måneden får du 10 GB roaming om måneden. Dertil skal der dog indregnes et oprettelsesgebyr på 99 kroner, så prisen for de første 6 måneder lander på 748,50 kroner om måneden.

Se også:  3 dropper roaming-afgifter i Sydamerika
Her får du mest data i EU

Samlino også tjekket, hvilket selskab, der giver dig mest data, når du rejser i EU.

Her får du mest roaming i EU.

Her får du mest roaming i EU.

Vil du have så meget data som muligt, er det Altibox og Greentel du skal vælge. Her får du 30 GB data i EU til 349 kroner om måneden. Dermed er det også de dyreste abonnementer.

Mobilt internet udenfor EU

Skal du udenfor EUs grænser, så er det 3 du skal vælge. Udover en stor del af Europa, inklusiv Rusland og Tyrkiet, dækker selskabet også USA, Australien samt dele af Asien og Sydamerika. Her kan du få 20 GB for 200 kroner om måneden plus oprettelsesgebyr. 

Se også:  YouSee byder på mere data og fri tale i USA, Thailand og Tyrkiet

Del denne