Home » Internet » Pristjek: Her får du mobilt bredbånd med 10 GB billigst
Pristjek: Her får du mobilt bredbånd med 10 GB billigst

Pristjek: Her får du mobilt bredbånd med 10 GB billigst

Share

Mobilt bredbånd med 10 GB data kan være et ideelt supplement til dig, der har brug for lidt ekstra data, når du er på farten. Vi har tjekket, hvor du får det billigste mobilabonnement med 10 GB

Det mobile bredbånd er kommet for at blive. Den gennemsnitlige danskers dataforbrug stiger støt fra år til år, og det giver da også mening i takt med, at vores liv digitaliseres i højere grad. Mails, breve fra det offentlige, musik, og film trækker alt sammen data. Derfor er et datasupplement ofte at foretrække. Også har man ikke engang nævnt sociale medier. Et mobilt bredbånd med 10 GB data er ofte en god start, hvorefter man kan opgradere alt efter behov. Får du det eksempelvis som SIM-kort, kan det ydermere bruges i din iPad og tablet. Det kan give nyt liv til maskinen, når man er ude af huset.

Se også:  5G-demonstrationer rammer Danmark igen

Samlino.dk har derfor undersøgt markedet for mobilt bredbånd og fundet ud af, hvor du kan finde det billigste mobilt bredbånd med 10 GB. De eneste kriterier for undersøgelsen er, at der skal være tale om et mobilt bredbånd med 10 GB data. Prisen skal dog også kunne indhentes online. Det skal også nævnes, at man skal tilkøbe en trådløs router, såfremt man ønsker sådan en. Nogle selskaber lejer dem også ud på månedlig basis.

Mobilt bredbånd med 10 GB.

Mobilt bredbånd med 10 GB.

Billigst hos OK Mobil

Leder du efter den aftale på et mobilt bredbånd med 10 GB data, skal du kigge på OK. Nu er der ikke kun tale om gode priser på benzinen, når man taler om selskabet, men også på datapakken.

Se også:  Guide: Sådan får du det bedste internet i sommerhuset

OK vinder undersøgelsen på grund af deres billige oprettelse på 1 kr., men hjælpes naturligvis også på vej af en yderst fordelagtig månedlig pris på kun 99 kr. Prisen for OK’s abonnement er 1.189 kroner for det første år. Det er en besparelse på hele 818 kroner i forhold til det dyreste abonnement i undersøgelsen.

Tæt på OK ligger Greentel, Telmore og Fullrate, der også tilbyder et mobilt bredbånd med 10 GB data til 99 kr. om måneden. Disse selskaber har dog en væsentligt højere oprettelse, hvilket man bør have in mente.

Opretter du dig midt i måneden, kan det dog være en fordel at gå med Telmore, da du her kun betaler for den resterende del af måneden. Det vil alt andet lige være hensigtsmæssigt for de fleste.

 


TAGS
mobilt bredbånd
samlino

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S