Pristjek: Her får du det billigste mobilabonnement med data i EU

Pristjek: Her får du det billigste mobilabonnement med data i EU

Share

Vil du betale så lidt som muligt for mobilregning, men være sikker at du kan ringe, sms’e og bruge data i alle EU-lande, så her hvor du får det billigste abonnement 

Markedet for mobilabonnementer er lidt af en jungle. Samlino har imidlertid gjort det sure arbejde. Prisportalen samlet op på alle landets mobilselskaber og sammenlignet priserne på deres billigste abonnementer. 

Det billigste abonnement du kan få i Danmark er hos Greentel, hvor du kun skal slippe 48 kroner om måneden for at have abonnementet. Der er desuden intet oprettelsesgebyr i forbindelse med købet af mobilabonnementet, hvilket også er med til at skabe den lave pris set i forhold til, hvad du betaler det første år.

Prisen for at have dette abonnement de første 12 måneder holder sig altså nede på 576 kroner, hvilket er en besparelse på over 1.911 kroner i forhold til det dyreste. Udover en lav pris inkluderer det også 1 times tale, 1 GB dataroaming i EU og fri SMS/MMS.

Se også:  Pristjek: Her får du billigst mobilt bredbånd i hele EU

Omvendt, hvis du føler du har brug for mere data, kan du overveje dukaTALEs abonnement, der er det abonnement, hvor du får mest dataroaming i EU. Med 10 GB data i både Danmark og EU har du altså rigelig data at gøre brug af, lige meget om du er i Danmark eller i Europa.

Samtidig med at du får en stor bunke data, får du også fri tale. På trods af den forholdsvis store mængde data koster abonnementet kun 99 kroner om måneden, hvilket svarer til en årlig pris på 1.188 kroner. Dette er stadig en markant besparelse på 1.299 kroner i forhold til undersøgelsens dyreste.

Til sidst kan du også, hvis du ikke føler 10 GB er nok, vælge Lebaras abonnement, hvor du får 10 timers tale og 4 GB data i EU. Til gengæld vil du i Danmark have hele 30 GB data med et abonnement, der kun koster dig 99 kroner om måneden.

Hvilke lande gælder abonnementerne med dataroaming i EU?

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Guernsey, Holland, Irland, Island, Italien, Jersey, Kroatien, Letland, Liechtensteain, Litauen, Luxembourg, Malta, Martinique, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Rumænien, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Se også:  Pristjek: Få musik i mobilabonnementet og spar masser af penge

Del denne