Home » TV » Pristjek: TV og bredbånd i samme pakke – her er det billigst
Pristjek: TV og bredbånd i samme pakke – her er det billigst

Pristjek: TV og bredbånd i samme pakke – her er det billigst

Share

Der kan være flere fordele ved at samle tv og internet i samme abonnement. Men hvor får du den bedste pris? Få svaret her … 

I dag er internet nok vigtigere end kabel-tv for mange, men uanset hvad man prioritere højest, så kan der være en fordel i at få det i en samlet pakke, hvis man gerne vil have begge dele begge. 

Samlino har tjekket udbyderne og sammenlignet priser for pakker, der både inkluderer bredbånd og tv.

Spar penge på oprettelsen

Der er taget udgangspunkt i udbydernes billigst mulige TV- og internet løsning. Derfor tages der ikke højde for, hvilken teknologi, internettet leveres over. Til gengæld har det været et kriterium, at TV-løsningen skulle være i form af en TV-pakke. Der er nemlig ikke meget værdi i at få en fantastisk pris på TV, hvis man kun får én kanal.

Se også:  Endnu bedre bredbånd i Danmark - ny politisk aftale på plads

Priserne for bredbånd og TV er indhentet fra udbyderne og er regnet sammen på årlig basis. Dette betyder dog også, at oprettelse og fragt er medregnet for begge ting. Køber du dit TV og internet samlet hos én udbyder, er det dog sandsynligt, at du kan spare penge.

Priserne er indhentet d.17. april 2018. Betalingsgebyr ved PBS forekommer hos Telia, Altibox, Fullrate, Stofa, og MIT Tele. Første måneds TV er gratis hos Telia, men første måneds bredbånd er gratis hos Fullrate.

Priserne er indhentet d.17. april 2018.
Betalingsgebyr ved PBS forekommer hos Telia, Altibox, Fullrate, Stofa, og MIT Tele. Første måneds TV er gratis hos Telia, men første måneds bredbånd er gratis hos Fullrate.

Hurtigere web eller flere tv-kanaler? 

Set udelukkende på prisen, er det Waoo, der står stærkest. For 3.963 kroner det første år får du fibernet og 17 tv-kanaler. Internethastigheden er dog kun 10 mbit, hvilket kan være i underkanten, hvis du gerne vil streame musik og film eller måske game online. Du får fem gange højere hastighed hos Telia, hvor du dog må slippe 500 kroner mere, set over det første år.  

Er du mere interesseret i et større udvalg af tv-kanaler, så kan Fullrate være løsningen. Her får du 33 TV-kanaler og en fornuftig hastighed på 25 mbit for 5.655 kroner det første år.

 

Det er dog ikke nødvendigvis billigere at købe tv og bredbånd som en samlet pakke. I mange tilfælde vil man kunne få det til en lavere pris, hvis man abonnerer separat på de to ting. Tjek priserne på Samlino


TAGS
bredbånd
pristjek
tv-pakke

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S