Home » Mobiltelefon » Pristjek: Få musik i mobilabonnementet og spar masser af penge
Pristjek: Få musik i mobilabonnementet og spar masser af penge

Pristjek: Få musik i mobilabonnementet og spar masser af penge

Share

Vil du streame musik kan det godt betale sig at få musiktjenesten med som en del af mobilabonnementet. Der kan være rigtig gode penge at spare. Se her, hvor du får de bedste priser …

Er streaming af musik en fast del af din hverdag, giver det mening at se om ikke du kan få udgiften til musiktjenesten kombineret med mobilregningen. Det kan nemlig give gode besparelser. 

Flere teleselskaber giver rabat, hvis du abonnerer på musikstreaming som en del af dit mobilabonnement. Der er dog forkel på, hvilke tjenester der tilbydes, hvor stor rabatten er, og om tjenesten indgår som en fast del af abonnementet eller som et tilkøb.

Se også:  Få en Sonos-højttaler for kun 299 kroner i nyt YouSee-abonnement

Samlino.dk har kigget nærmere på de forskellige løsninger.

Det er udelukkende selskabernes billigste abonnement med musik, der er inkluderet. Det vil således være muligt at opgradere nogle abonnementer, hvis man eksempelvis ønsker mere data. Og det kan måske være en god ide at gøre, for netop streaming af musik er noget, der kræver en del data. 

Det er hos 3 du får et abonnement med streaming billigst, når man ser på prisen de første seks måneder. At prisen lander som den laveste skyldes dog, at den medfølgende streamingtjeneste, Deezer, er gratis de to første måneder.

På den lange bane får du mere for pengene hos CBB, hvor du må betale en lidt højere pris de første måneder, men til gengæld seks gange dobbelt så meget data og adgang til den fremragende musiktjeneste Tidal.

Se også:  Nu er der tændt for Sonos Radio i Danmark

De fleste danskere bruger dog Spotify, når der streames musik, og er det denne tjeneste du vil have med i mobilabonnementet er det hos Telia du skal have abonnement. Her får du Spotify Premium og en pæn potion data for 199 kroner om måneden.  


TAGS
abonnement
musikstreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S