Pristjek: Her får du mest internet for under 250 kroner om måneden

Pristjek: Her får du mest internet for under 250 kroner om måneden

Share

Betaler du mere end nødvendigt for din bredbåndsforbindelse? De fleste familier vil kunne klare sig fint med et abonnement til maks 250 kroner om måneden. Se hvor meget du får for pengene her …

Internettet er efterhånden så vigtig en del af vores hverdag, at vi hellere vil betale lidt for meget for en forbindelse, der hundrede procent fungerer, end spare penge og risikerer at forbindelsen halter. Men det kan faktisk godt betale sig at kigge lidt nærmere på om ikke du kunne gå et skridt ned i både pris og hastighed uden du ville mærke nogen forringelse derhjemme. Måske ville du endda finde ud af at du kan opretholde den samme hastighed for en lavere pris.

Samlino.dk har valgt at tjekke hvad landets internetudbydere kan tilbyde for en pris på maks 250 kroner måneden. 

Se også:  Har din by langsomt internet?

Det viser sig, at der faktisk er et relativt bredt udvalg af bredbåndspakker til under 250 kroner om måneden.

Hvilken internethastighed skal du vælge?

Inden du vælger, hvilken hastighed du skal bruge, skal du gøre dig nogle tanker om dit eget forbrug. Du skal her tænke over følgende:

Hvad bruger du dit internet til?
Hvor mange er I som bruger internettet samtidigt?
Det populære valg er en internethastighed på 20 Mbit. Det er en helt fin hastighed, hvis 3-4 enheder er på nettet samtidigt og den kan bruges til aktiviteter som streaming og download. Dog kan hastigheden blive forringet, når flere personer bruger nettet samtidig. Hvis dette ikke er bredbåndspakken, som passer til dine behov, så har vi lavet en komplet guide til, hvilken hastighed du skal vælge, så du sikrer dig, at du vælger den rigtige bredbåndspakke. Hastigheden bliver også påvirket af typen af bredbånd. Mangler du at få helt styr på, hvilke typer bredbåndsløsninger der findes, kan du tjekke op på det her.

Se også:  Pristjek: TV og bredbånd i samme pakke - her er det billigst
Internet-abonnementer til under 250 kroner.

Internet-abonnementer til under 250 kroner.

Op til 50 Mbit

Det hurtigste internet for pengene får du hos Kviknet, der byder på 100/35 Mbit via coax-stik til kabel-tv. Foretrækker du at få internettet leveret via telefonstikket, så er det billigst hos Boxer, hvor du får 50/10 Mbit for 219 kroner om måneden. Men det kræver at du har et Boxer tv-abonnement, ellers er prisen 279 kroner om måneden.

Også Telenor, Boxer, Telia og fullrate tilbyder 50/10 Mbit for under 250 kroner om måneden.

Del denne