Pristjek: Her er det billigst at få musikstreaming med i mobilabonnementet

Pristjek: Her er det billigst at få musikstreaming med i mobilabonnementet

Share

Telmore valgte tilbage i efteråret 2016, at splitte sin Play-pakke op, hvilket betyder at du nu kan få Telmore Musik inkluderet i dit mobilabonnement uden en masse andre tjenester. Derudover får du 15 timers tale og 30 GB data til en månedlig pris på 169 kroner om måneden. Er du derudover bruger af HBO Nordic, TV2 Play, Min Bio, C-more, Bookmate og Flipp, kunne du overveje at gøre brug af Telmores store mobilabonnement til 259 kroner om måneden.

En pakkeløsning betaler sig

Det kan godt betale sig at vælge et mobilabonnement med tjenester inkluderet, hvis du vel og mærke gør brug af 2 eller flere af de inkluderede streamingtjenester. Du kan nemlig spare mange penge årligt med en pakkeløsning.

Se også:  Pristjek: Få musik i mobilabonnementet og spar masser af penge

Størstedelen af danskerne benytter Spotify, og hvis du udelukkende vil have Spotify Premium med i dit mobilabonnement, er den eneste mulighed et abonnement hos Telia. Her får du oveni et Spotify Premium abonnement fri tale, 15 GB data og den online magasintjenesten Flipp i 3 mdr. til en månedlig pris på 248 kroner. Spotify Premium er dog en tilvalgsservice, så kan alternativt også vælge at få streamingtjenesten HBO Nordic, 10 GB data ekstra i både EU og i DK, Telia TV eller netavisen Zetland.

Del denne