Pristjek: Her er det billigst at få musikstreaming med i mobilabonnementet

Pristjek: Her er det billigst at få musikstreaming med i mobilabonnementet

Share

Mange teleselskaber tilbyder Spotify eller Tidal som en del af mobilabonnementet. Men hvor får du billigst musiktjenesten med i købet? Se priserne her …

Samlino har støvsuget markedet mobilabonnementer med musikstreaming inkluderet. Nedenfor ser du de teleudbydere, der inkluderer musiktjenester, såsom Spotify, TIDAL, eller lignende i deres abonnementer. Selskaber som tilbyder en musiktjeneste som tilkøb er også med. Det er udelukkende selskabernes billigste abonnement med musik, der er inkluderet, så det vil være muligt at opgradere nogle abonnementer, hvis man eksempelvis ønsker mere data eller yderligere tjenester.

Mobilabonnementer med musikstreaming.

Mobilabonnementer med musikstreaming.

Billigst hos Yousee

Leder du efter det billigste mobilabonnement med musiktjeneste, skal du vende blikket mod YouSee. Vi har taget udgangspunkt i selskabernes billigste mobilabonnement, idet alle abonnementer fra YouSee indeholder musiktjenesten YouSee Musik. Her får du, udover YouSee Musik, et mobilabonnement med 3 GB data og fri tale til 149 kroner, hvortil der endda er fri oprettelse.

Se også:  YouTube Music og YouTube Premium lanceres i Danmark

Er du allerede bredbåndskunde hos YouSee, får du dobbelt op på data på dit mobilabonnement, så derfor vil du få 6 GB data i stedet for kun 3 GB. Et mobilabonnement med musik, der bruges hyppigt vil alt andet lige tære væsentligt på din data, men husk på, at du ikke bruger af din data, når du er på Wi-Fi.

Tidal hos CBB

Det næstbilligste mobilabonnement med musik får du hos CBB Mobil, som tilbyder et mobilabonnement med Jay Z’s verdensberømte musiktjeneste TIDAL. Du får også 10 timers tale og 20 GB data til 159 kroner om måneden. Er du en datasluger, skal du måske kigge her i stedet for YouSee.

Se også:  Pristjek: Her får du det billigste mobilabonnement med data i EU

Del denne